”Jeg vil være hoteldirektør”. Sådan lød ambitionen allerede som 15-årig, da Helene Hallre i ottende klasse fik spørgsmålet om, hvad fremtiden ville bringe. I det nye VISITOR går vi tæt på den norske hotelprofil, der har taget Aarhus til sig og som nu står i spidsen for Radisson Blu Scandinavia Hotel og det nyåbnede Radisson RED i Smilets By.

Til HORESTAs magasin fortæller hun blandt andet:

”Min helt store styrke er, at jeg er god til at træffe beslutninger. Hvis beslutningen så viser sig senere hen at være forkert, affinder jeg mig med det, for jeg ved, at i situationen var det det rette valg. Nok er jeg kaptajnen, men vi er stadig et team, og jeg tør godt erkende, når jeg begår fejl,” fortæller Helene Hallre.

I det nye nummer af VISITOR tager general manager hos Ligula Hospitality Group, Frederik Møller Rosenmeier, læserne med ind i maskinrummet på virksomheden, der driver fem hoteller i København. I Explorer-formatet kan I læse om, hvordan robotterne bliver en større del af køkkenet mange steder i verden, og potentialet i ældre spisende bliver også foldet ud af en række eksperter.

Læs flere historier fra VISITOR her

Følg VISITOR på Instagram her.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind