”Jeg vil være hoteldirektør”. Sådan lød ambitionen allerede som 15-årig, da Helene Hallre i ottende klasse fik spørgsmålet om, hvad fremtiden ville bringe. I det nye VISITOR går vi tæt på den norske hotelprofil, der har taget Aarhus til sig og som nu står i spidsen for Radisson Blu Scandinavia Hotel og det nyåbnede Radisson RED i Smilets By.

Til HORESTAs magasin fortæller hun blandt andet:

”Min helt store styrke er, at jeg er god til at træffe beslutninger. Hvis beslutningen så viser sig senere hen at være forkert, affinder jeg mig med det, for jeg ved, at i situationen var det det rette valg. Nok er jeg kaptajnen, men vi er stadig et team, og jeg tør godt erkende, når jeg begår fejl,” fortæller Helene Hallre.

I det nye nummer af VISITOR tager general manager hos Ligula Hospitality Group, Frederik Møller Rosenmeier, læserne med ind i maskinrummet på virksomheden, der driver fem hoteller i København. I Explorer-formatet kan I læse om, hvordan robotterne bliver en større del af køkkenet mange steder i verden, og potentialet i ældre spisende bliver også foldet ud af en række eksperter.

Læs flere historier fra VISITOR her

Følg VISITOR på Instagram her.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind