De Forenede Dampvaskerier (DFD) har lanceret et genanvendeligt stofmundbind af upcyclede materialer. Mundbindene er en del af DFDs upcycling-initiativ, DFD upcy, hvor aflagte tekstiler får nyt liv og igen kan indgå i en vaske-/lejeløsning.

Nu har HORESTA lavet en medlemsfordel med DFD om mundbindene, der er lavet af aflagte tekstiler fra pharmaproduktioner i Danmark. Da tekstilet i sin oprindelige brugsform er designet til at filtrere partikler, giver det særligt god mening at upcycle til mundbind.

Mundbindene kan tåle industrivask, og filtreringsevnen fra metervaren falder ind i sundhedsmyndighedernes højeste kategori for stofmundbind (over 90% filtrering). HORESTAs medlemmer har således mulighed for en cirkulær vaske-/lejeløsning med gode, komfortable stofmundbind, der skaber et hjemligt og ensrettet udtryk samt et positivt bidrag til den bæredygtige agenda.

PRIS OG VILKÅR

Medlemspris på 1 kr. pr. mundbind pr. uge i leje.

KONTAKT

Alle henvendelser rettes til [email protected] eller +45 56 56 06 36

Er I allerede kunde hos DFD, kan I kontakte jeres normale konsulent eller afdeling i stedet.

SÅDAN FUNGERER MUNDBIND PÅ VASKE-/LEJELØSNING

Jeres mundbind leveres i aftalt mængde en gang om ugen lige til døren.

Efter brug lægger I de brugte mundbind direkte til vask i et medfølgende vaskenet.

DFDs chaffører kommer med nye, rene mundbind og afhenter de brugte. Det hele kører automatisk.

Læs mere om aftalen her.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind