Til trods for at efterårsferien er gået i gang, så er der langt mellem bookningerne på hotellerne i København. Derfor bakker HORESTA op om en ny Wonderful Copenhagen-kampagne, der kan bidrage til redde job i branchen.

”Gå ud, og brug hotellerne og restauranterne nu. For ellers er det altså ikke sikkert, at de er der om et år. Uanset om det er som en ekstra forkælelse i hverdagen eller en weekendtur, så få brugt feriepengene og støt lokale aktører i turismebrancen. Det er nødvendigt,” siger Kristian Nørgaard, der er politisk chefkonsulent i HORESTA til TV2 Lorry.

For at København som fremtidig turistby kan klare sig gennem krisen, er der brug for lokal opbakning med det samme, lyder det fra turistorganisationen Wonderful Copenhagen. Derfor har Wonderful Copenhagen igangsat en ny kampagne, der skal få københavnerne til at holde ferie i egen by, så længe turisterne ikke er i den danske hovedstad.

Se hele indslaget her.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind