Til trods for at efterårsferien er gået i gang, så er der langt mellem bookningerne på hotellerne i København. Derfor bakker HORESTA op om en ny Wonderful Copenhagen-kampagne, der kan bidrage til redde job i branchen.

”Gå ud, og brug hotellerne og restauranterne nu. For ellers er det altså ikke sikkert, at de er der om et år. Uanset om det er som en ekstra forkælelse i hverdagen eller en weekendtur, så få brugt feriepengene og støt lokale aktører i turismebrancen. Det er nødvendigt,” siger Kristian Nørgaard, der er politisk chefkonsulent i HORESTA til TV2 Lorry.

For at København som fremtidig turistby kan klare sig gennem krisen, er der brug for lokal opbakning med det samme, lyder det fra turistorganisationen Wonderful Copenhagen. Derfor har Wonderful Copenhagen igangsat en ny kampagne, der skal få københavnerne til at holde ferie i egen by, så længe turisterne ikke er i den danske hovedstad.

Se hele indslaget her.

Video: HORESTA gik på gaden i kamp mod forringet udeservering

”Vi blev taget utrolig godt imod alle steder. Det var dejligt at opleve. Der er tydeligvis stor frustration blandt byens cafeer og restauranter over det nye forslag, og mange gæster undrede sig også over, at man vil lukke store dele af byen ned fra kl. 22 på hverdage”, siger Pia E. Voss.

Log ind