HORESTA inviterer til et ekstra overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2020. Herudover vil vi fokusere på:

  • Faggrupper
  • Vagtplanering
  • Aflønning
  • Sygdom og barsel
  • Lokalaftaler
  • Fratrædelse

Kurset er primært rettet mod medarbejdere, som enten har et ledelsesmæssigt ansvar over for øvrige medarbejdere, eller som i et eller andet omfang har at gøre med aflønningen af medarbejdere omfattet af hovedoverenskomsten. Undervisningen vil tage udgangspunkt i de praktiske problemstillinger som deltagerne oplever i deres hverdag.

Tilmeld jer via siden her.

Tid og sted

Den 22. oktober, kl. 9.00-16.00, Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund

Undervisere

Advokat Karina Lafrenz

Vigtige oplysninger

Tilmelding er bindende. Ved afmelding inden kursusstart opkræves det fulde beløb.

Kontakt Juridisk afdeling, sekretær Stine Byskov på tlf: 35 24 80 48 eller e-mail: [email protected] for yderligere oplysninger.

Virksomhedsspecifikke kurser

Der er også mulighed for at få arrangeret et virksomhedsspecifikt kursusforløb, hvor underviserne inden kurset vil udarbejde et målrettet kursusprogram. Kontakt juridisk afdeling på tlf: 35 24 80 48 eller e-mail: [email protected] for at høre nærmere om mulighederne samt priser.

KarinaLafrenz.jpg
Juridisk chef
Karina Lafrenz

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Bliv klogere på hotelsystemer

Kl. 12:30-16:00

Få bedre indblik i og forståelse for hotelsystemkompleksitet, -muligheder og -begrænsninger.

Systemforståelseskurset er for dig, som ønsker bedre overblik over systemmulighederne og -begrænsningerne. Kurset giver dig svar på “hvor svært kan det være”, og hvad der er forudsætningerne for at opnå den optimale løsning for jeres virksomhed.

Log ind