Alle er velkomne, når HORESTA indkalder til møde om turismeerhvervets fremtid på Hotel Britannia i Esbjerg mandag den 19. oktober kl. 13.00 -15.00.

På mødet tager vi temperaturen på erhvervet og giver et indblik i, hvordan det står til efter snart 7 måneder med hårde restriktioner for hoteller, restauranter, barer, caféer, attraktioner, vandrehjem, møde- og konferencesteder, campingpladser m.v.

Deltagerne kan høre om muligheder for at opkvalificere medarbejdere i stedet for at skulle afskedige dem. På mødet gives også status på lokale projekter og markedsføring fra Visit Ribe Esbjerg.

Coronakrisen har ramt turismen nådesløst, og med de mange restriktioner går virksomhederne en uvis fremtid i møde. Mere end hver femte medarbejder er forsvundet fra erhvervet, og flere vil følge de kommende måneder.

Erhvervet har brug for klare svar og en hjælpende hånd for at komme gennem krisen.

Kom og giv din mening til kende, når turisme- og oplevelseserhvervet samles.

Inviter gerne dit netværk med. Vi hører også gerne, hvis der er specifikke emner, som vi skal tage op.

Se programmet og tilmeld jer her.

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind