Statsminister Mette Frederiksen (S), investor Mia Wagner, Michelin-kok Rasmus Munk og restauratør & kogebogsforfatter Adam Aamann. Det er et stjernespækket program, når HORESTA i morgen holder THE NEXT NORMAL-konference og kigger ind i erhvervets fremtid.

Konferencen er udsolgt, og vi har desværre været nødt til at afvise mange interesserede. Derfor er vi glade for nu at kunne offentliggøre, at konferencen bliver streamet.

Hold øje med nyhedsbrevet i morgen, hvor der vil være et link til streamingen – vi går i luften kl. 13.00, torsdag den 19. november.

Statsministeren er første taler, og arrangementet varer til kl. 17.00. Her vil trendeksperter blandt andet gå tæt på fremtidens forbrugere og dele inspirerende eksempler på innovation fra branchens virksomheder fra hele kloden. Brancheprofiler vil give indsigt i, hvordan de har styret deres virksomheder igennem de første mange måneders krise, og hvad de kigger ind i.

Læs mere om talerne her.

NY i HORESTA: Sommerland har store forventninger til 2024

Fårup Sommerland investerer massivt i en udvidelse af deres Aquapark og udbygger samtidig deres overnatningsmuligheder med eksklusive trætophytter og flere campingmuligheder. Nu har de opgraderet deres medlemskab af HORESTA.

Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere

Et nyt udsigtspunkt med en højde på 40 meter i en jysk by er blevet mødt med flere kritiske røster, da en del af de lokale borgere stiller spørgsmål ved, om det vil betyde et farvel til privatlivets fred.

Log ind