“Vi arbejder stadigvæk med, at man laver et fradrag eller en anden ordning, hvor danskerne på en eller anden måde kommer ud og kan bruge flere penge hos jer,” sagde Mette Frederiksen.

HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch, glæder sig over udmeldingen. Organisationen har nemlig under hele krisen kæmpet for at få indført HORESTAs idé om et oplevelsesfradrag, fortæller hun.

”Det er utrolig positivt, at statsministeren bekræfter, at de regner på mulighederne for at lave initiativer, der kan stimulere efterspørgslen i erhvervets virksomheder. Vi har både foreslået et fradrag på oplevelser i stil med håndværkerfradraget, og en anden løsning kunne være sænkelse af momsen. Det har vi set, at rigtig mange af vores nabolande, har taget i brug for hotel- og restauranterhvervet under krisen,” fortæller Kirsten Munch.

Med statsministerens udmelding understreger HORESTAs politiske direktør, at organisationen vil presse på for en både effektfuld og hurtig løsning, for virksomhederne i erhvervet har akut brug for hjælp.

NY i HORESTA: Sommerland har store forventninger til 2024

Fårup Sommerland investerer massivt i en udvidelse af deres Aquapark og udbygger samtidig deres overnatningsmuligheder med eksklusive trætophytter og flere campingmuligheder. Nu har de opgraderet deres medlemskab af HORESTA.

Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere

Et nyt udsigtspunkt med en højde på 40 meter i en jysk by er blevet mødt med flere kritiske røster, da en del af de lokale borgere stiller spørgsmål ved, om det vil betyde et farvel til privatlivets fred.

Log ind