Du kan følge høringen i Erhvervsudvalget her.

Krisen i hotel- og restauranterhvervet skal allerede gøres op i et tocifret milliardbeløb, og for mange virksomheder er der ikke lys at skimte for enden af tunnelen.

Onsdag kl. 9.00 er en række af turisme- og oplevelseserhvervets organisationer inviteret til åben høring hos Folketingets Erhvervsudvalg, og HORESTA vil være repræsenteret ved Allan L. Agerholm, direktør i BC Hospitality Group. Her vil han give sit syn på den nuværende situation og lægge vægt på, at der både er brug for her & nu-hjælp, restriktioner med mening og en genstart, der rækker frem.

HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch, kvitterer for invitationen fra Folketingets Erhvervsudvalg, og hun understreger behovet for politisk fokus på det hårdt ramte erhverv stadig er stort.

”Der er ingen tegn på bedring – og mange af HORESTAs medlemmer fortæller, at de må tilpasse bemandingen yderligere. Hjælpepakkerne har ikke udbetalt en krone siden juli. En hjælp, der er af afgørende betydning for virksomhedernes overlevelse. Det kan ikke blive meget mere kritisk, og mange overvejer midlertidigt at lukke af forretningen, da omsætningen på ingen måde kan dække virksomhedens udgifter,” siger Kirsten Munch.

Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere

Et nyt udsigtspunkt med en højde på 40 meter i en jysk by er blevet mødt med flere kritiske røster, da en del af de lokale borgere stiller spørgsmål ved, om det vil betyde et farvel til privatlivets fred.

Flertal for turismeafgift i København

Københavns borgerrepræsentation vedtog på et møde den 30. november, at København skal have en turismeafgift. Nu skal regeringen give lov til, at kommunen kan indføre afgiften.

Log ind