Du kan følge høringen i Erhvervsudvalget her.

Krisen i hotel- og restauranterhvervet skal allerede gøres op i et tocifret milliardbeløb, og for mange virksomheder er der ikke lys at skimte for enden af tunnelen.

Onsdag kl. 9.00 er en række af turisme- og oplevelseserhvervets organisationer inviteret til åben høring hos Folketingets Erhvervsudvalg, og HORESTA vil være repræsenteret ved Allan L. Agerholm, direktør i BC Hospitality Group. Her vil han give sit syn på den nuværende situation og lægge vægt på, at der både er brug for her & nu-hjælp, restriktioner med mening og en genstart, der rækker frem.

HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch, kvitterer for invitationen fra Folketingets Erhvervsudvalg, og hun understreger behovet for politisk fokus på det hårdt ramte erhverv stadig er stort.

”Der er ingen tegn på bedring – og mange af HORESTAs medlemmer fortæller, at de må tilpasse bemandingen yderligere. Hjælpepakkerne har ikke udbetalt en krone siden juli. En hjælp, der er af afgørende betydning for virksomhedernes overlevelse. Det kan ikke blive meget mere kritisk, og mange overvejer midlertidigt at lukke af forretningen, da omsætningen på ingen måde kan dække virksomhedens udgifter,” siger Kirsten Munch.

Log ind