Ved bredden af Maribo Søndersø ligger Engestofte Gods.

Godset er en gammel kongsgård, som søstrene Mette og Lise Egeskov driver sammen med deres far. Engestofte Gods tilbyder overnatning og arrangementer midt i Naturpark Maribosøerne.

Gæsterne kommer igen og igen netop på grund af den familiære atmosfære. Og det forpligter.

”Vi ønsker, at vores gæster får en rigtig herregårdsoplevelse. Derfor skræddersyr vi hvert enkelt arrangement til gæstens behov. Vi bekymrer os om de små detaljer og sætter en ære i at vores navn er synonym med høj kvalitet,” siger Lise Egeskov.

Nu har Engestofte Gods meldt sig ind i HORESTA – blandt andet for at få hjælp i personalespørgsmål.

”På den korte bane har vi simpelthen haft brug for juridisk sparring. På sigt er ønsket at få et bedre indblik i branchen og dermed inspiration til at udvikle brand og forretning.”

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind