Bornholm kan komme helt i front med bæredygtige spisesteder og –madoplevelser, og blive blandt de første, som får ”Grønne spisesteder”.
Sådan lyder målsætningen for et projekt, hvor det blandt andet er målet, at spisesteder skal motiveres til at opfylde de bæredygtigheds- og klimaparametre, det kræver at kunne blive godkendt som ”Green Restaurant” – en mærkningsordning, som HORESTA står bag.
Projektet finansieres blandt andet af Bornholms Regionskommune, der har bevilget 365.000 kr. over 2 år. Den øvrige finansiering kommer fra Dansk Erhvervsfremmebestyrelse og Landdistriktspuljen.
Formand Benny Schou, HORESTA Bornholm, siger:
”Branchen er trængt af Covid-19. Men jeg håber alligevel, at mange vil tage i mod projektet som en mulighed for at kigge ind i den tid, som kommer efter Covid-19. Bæredygtighed får betydning, når vores fremtidige gæster vælger spise- og overnatningssted”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme i vækst: november slår nye overnatningsrekorder
10-01-2025
-
Enklere regler skal få flere unge i fritidsjob
10-01-2025
-
Ny direktør i Paradis vil udnytte fordele med franchisetagere
10-01-2025
-
Ny restaurant åbner på en af Københavns dyreste adresser: Gammel kending må lade livet
10-01-2025
-
Konkursramt hotel solgt på tvangsauktion
10-01-2025
-
Badehotel indgår aftale med kendte ansigter
10-01-2025