Bornholm kan komme helt i front med bæredygtige spisesteder og –madoplevelser, og blive blandt de første, som får ”Grønne spisesteder”.
Sådan lyder målsætningen for et projekt, hvor det blandt andet er målet, at spisesteder skal motiveres til at opfylde de bæredygtigheds- og klimaparametre, det kræver at kunne blive godkendt som ”Green Restaurant” – en mærkningsordning, som HORESTA står bag.
Projektet finansieres blandt andet af Bornholms Regionskommune, der har bevilget 365.000 kr. over 2 år. Den øvrige finansiering kommer fra Dansk Erhvervsfremmebestyrelse og Landdistriktspuljen.
Formand Benny Schou, HORESTA Bornholm, siger:
”Branchen er trængt af Covid-19. Men jeg håber alligevel, at mange vil tage i mod projektet som en mulighed for at kigge ind i den tid, som kommer efter Covid-19. Bæredygtighed får betydning, når vores fremtidige gæster vælger spise- og overnatningssted”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodexpo fejrer jubilæum med flere spændende nyheder
08-12-2023
-
Hotel & konferencecenter renoverer for 7,2 millioner kroner
08-12-2023
-
Burgerkæde: Leveringstjenester har gjort entrebillet til markedet dyrere
08-12-2023
-
Hotelbyggerier boomer i provinsen
08-12-2023
-
Finsk kæde rykker ind med lejlighedshotel i tidligere chokoladefabrik
08-12-2023
-
Bühlmann henter ny direktør til Aarhus-hotel
08-12-2023