Bornholm kan komme helt i front med bæredygtige spisesteder og –madoplevelser, og blive blandt de første, som får ”Grønne spisesteder”.

Sådan lyder målsætningen for et projekt, hvor det blandt andet er målet, at spisesteder skal motiveres til at opfylde de bæredygtigheds- og klimaparametre, det kræver at kunne blive godkendt som ”Green Restaurant” – en mærkningsordning, som HORESTA står bag.

Projektet finansieres blandt andet af Bornholms Regionskommune, der har bevilget 365.000 kr. over 2 år.  Den øvrige finansiering kommer fra Dansk Erhvervsfremmebestyrelse og Landdistriktspuljen.

Formand Benny Schou, HORESTA Bornholm, siger:

”Branchen er trængt af Covid-19. Men jeg håber alligevel, at mange vil tage i mod projektet som en mulighed for at kigge ind i den tid, som kommer efter Covid-19. Bæredygtighed får betydning, når vores fremtidige gæster vælger spise- og overnatningssted”.

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Log ind