Bornholm kan komme helt i front med bæredygtige spisesteder og –madoplevelser, og blive blandt de første, som får ”Grønne spisesteder”.

Sådan lyder målsætningen for et projekt, hvor det blandt andet er målet, at spisesteder skal motiveres til at opfylde de bæredygtigheds- og klimaparametre, det kræver at kunne blive godkendt som ”Green Restaurant” – en mærkningsordning, som HORESTA står bag.

Projektet finansieres blandt andet af Bornholms Regionskommune, der har bevilget 365.000 kr. over 2 år.  Den øvrige finansiering kommer fra Dansk Erhvervsfremmebestyrelse og Landdistriktspuljen.

Formand Benny Schou, HORESTA Bornholm, siger:

”Branchen er trængt af Covid-19. Men jeg håber alligevel, at mange vil tage i mod projektet som en mulighed for at kigge ind i den tid, som kommer efter Covid-19. Bæredygtighed får betydning, når vores fremtidige gæster vælger spise- og overnatningssted”.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind