HORESTA får mange henvendelser fra restaurantmedlemmer, som beder om at få bekræftet, at de med god samvittighed kan holde åbent.

Svaret herfra er, at det kan man.

Hverken regering eller myndigheder har på nuværende tidspunkt opfordret til at holde restauranter lukket så længe man følger anvisningerne fra myndighederne.

Det vil sige:

* at man sørger for ikke at samle mere end 100 mennesker på samme sted på samme tidspunkt

* at man sørger for at holde god afstand mellem alle, der opholder sig i restauranten. Det gælder selvfølgelig også personalet indbyrdes og relationen mellem gæster og personale

* at man sørger for at overholde de generelle henstillinger til hygiejne.

Vi har sat denne information på forsiden af HORESTA.dk også, således at I nemt kan henvise hertil, hvis der blandt jeres gæster måtte være tvivl herom. 

Har du brug for rådgivning eller vejledning, kan du hver dag fra kl. 8.30 til 17.00 ringe til HORESTAs Call center på tlf. 35 24 80 40.

Du kan også læse vores vejledning på hjemmesiden

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

HORESTA: Sammenblanding af pærer og bananer

I et indlæg i Berlingske svarer HORESTAs adm. direktør på Justitsminister Peter Hummelgaard og udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvads antydning om, at der er risiko for svenske bandekrigstilstande i Danmark, hvis vi åbner døren for mere international arbejdskraft.

Log ind