Mange restauranter er midlertidigt lukkede på grund af coronavirussen, og det er kun tilladt at have åbent til take-away. Desværre tager store platforme høje kommissioner, men det laver de nu midlertidigt om på.
”Det glæder os meget, at flere selskaber nu imødekommer et meget presset restauranterhverv og ændrer prispolitik for en periode. Take-away er lige nu den eneste indtægtskilde for erhvervet, men hvis en meget stor del af fortjenesten forsvinder i kommissioner, er restauranterne lige vidt”, siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.
HORESTA har haft drøftet problematikken direkte med Wolt, som siden har ændret sine betingelser på flere områder. Blandt andet bliver bestillinger via Wolt nu gebyrfrit for restauranten, hvis kunden selv henter sin bestilling.
Udover Wolt har også JustEat og Waiteer meddelt, at de ændrer på deres gebyrpolitik.
”Det er helt naturligt, at udbringningstjenesterne tilpasser deres prispolitik i den aktuelle krise. De har om nogen en interesse i, at der også er kunder på den anden side af krisen”, siger Katia K. Østergaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Politisk aftale om fritidsjob vil gavne hoteller
13-09-2024
-
Erhvervsminister: turisme giver liv til landdistrikterne
13-09-2024
-
Får 35 millioner til at udvikle bæredygtig turisme
13-09-2024
-
Varm og tør sensommer luner i trængt campingbranche
13-09-2024
-
Kongrescenter giver gæster gratis transport med tog og bus
13-09-2024
-
Ultrapopulært spisested er åbnet et helt nyt sted i byen
13-09-2024