HORESTA har en medlemsaftale på forsikringsområdet med Topdanmark. Udbyderen tilbyder nu, at HORESTA-medlemmer kan skifte til månedlig betaling gratis.

På den måde slipper virksomhederne for at skulle betale alle forsikringsudgifter på én gang. Hvis I allerede har betalt forsikringer for 2020, kan I få tilbagebetalt det, som er betalt forud, og derefter overgå til månedlig betaling.

Med denne nye mulighed håber Topdanmark at kunne medvirke til, at virksomhedens erhvervskunder vil få et større økonomisk råderum til nogle af de andre udgifter, de måtte have netop nu. 

Har I Topdanmark-aftalen via HORESTA, og er I interesserede i at skifte til månedlig betaling, skal I kontakte jeres assurandør eller Topdanmarks erhvervkundecenter på 7015 8585.

Hotel Kick-off i Vejle

Kl. 9.00 - 13.30

Efter næsten to år med Corona og restriktioner, kan hotelbranchen nu endelig begynde at se fremad. Men hvilken fremtid kigger vi ind i?

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind