Bæredygtig turisme skal være en god forretning. Og vidste du, at regionskommunen kan hjælpe?

Ved et arrangement på Bornholm kan du møde Erhvervschef Christa Lodahl fra Business Center Bornholm og høre om planerne og strukturen for erhvervshuset. Det inkluderer også, hvilken hjælp regionskommunen kan yde din virksomhed og grønne forretningsmodeller på turismeområdet.

Mødet om en styrket erhvervsfremme for turismen finder sted onsdag den 25. marts kl. 10.00 -12.00 i Affaldstårnet, BOFA.

TILMELD DIG HER

I løbet af formiddagen vil der også sættes fokus på de genanvendelige værdier restaffaldet, der i dag sendes til forbrænding. Mange virksomheder oplever nemlig stigende krav fra gæsterne til handlemuligheder med hensyn til sortering, genbrug og reduktion af affald.

BOFAs direktør Jens Hjul-Nielsen fortæller om BOFAs 2032 vision, og om hvordan vi sammen kan skabe bedre muligheder for at øge både indsamling og behandling af affaldsfraktioner.

PROGRAM

10.00 - 10.30

Hvordan medvirker Business Center Bornholm til at skabe bæredygtighed og vækst i det bornholmske turismeerhverv.

- Erhvervschef Christa Lodahl, Business Center Bornholm

10.30 -12.00

Præsentation af BOFAs 2032 vision og hvordan kan turistbranchen leve op til turisters forventning til håndtering af affald.

- Direktør Jens Hjul-Nielsen, projektleder David Christensen, Brian Johansen kommunikation, BOFA

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Tine Skriver på [email protected].

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Log ind