To procent i kommission, ingen binding og en ny, stærk salgskanal for virksomheden.

Det er sidste chance for at være med i HORESTAs gavekort-samarbejde med Go Dream. Målet er at skabe omsætning i medlemsvirksomhederne, og for at få danskerne til at bakke op om de danske virksomheder og arbejdspladser.

Tilbuddet er eksklusivt for HORESTA-medlemmer – også dem, der allerede har indgået en aftale med GO DREAM. GO DREAM har indgået aftalen med HORESTA for at støtte op om branchen og vores medlemsvirksomheder.

Gavekortet vil blive solgt både på GO DREAMs hjemmeside og i Salling-koncernens største kæder, Bilka og Føtex. Salling vil ikke tage kommission for salget.

Den lave kommission gælder på alle gavekort købt inden den 1. september 2020 uanset indløsningstidpunkt. Der er således ingen bindingsperiode indtil den 1. september 2020, hvor aftalen automatisk udløber. Såfremt I herefter ønsker at fortsætte en aftale med Go Dream er det selvfølgelig en mulighed, men ikke en forpligtelse. Og det vil kræve, at I aktivt forlænger med virksomheden.

Det meget enkelt at tilmelde sig. I skal blot sende os nogle få oplysninger, så er I med!

Gavekortene bliver udbudt til priser på mellem kr. 199,00 og kr. 1.999,00 med en gyldighed på to år, hvorefter forbrugeren yderligere kan forlænge med 12 måneder. Køberne kan vælge at bruge gavekortet på en hvilken som helst HORESTA-virksomhed, som har tilmeldt sig ordningen.

I HORESTA håber vi, at vi med dette initiativ kan give danskerne mulighed for at støtte op om vores branche og bidrage til, at vi kan få løftet omsætningen i vores medlemsvirksomheder. At det bliver oplevelser frem for så meget andet, der vil blive givet som gaver.

Læs mere om BESØG DANMARK på HORESTAs hjemmeside.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til HORESTAs marketingchef, Sandra Knipschildt. 

TILMELD JER HER 

 

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind