Vil I sikre, at alle virksomhedens medarbejdere er sat ind i de gældende retningslinjer for erhvervet og hygiejnekrav? Med HORESTA og BarMas nye online-kursus i vejledningen Safe to visit får I al den nødvendige information samlet et sted, og ledelsen kan holde øje med gennemførselsprocenten.

I næste uge kommer der også en engelsk version af online-kurset, og det bliver løbende opdateret.

Kurset er let og overskueligt at komme i gang med, og det kan gennemføres fra smartphone, tablet og computer. Det tager ca. 1 time.

Kurset er inddelt i fem hovedpunkter:

  1. Sikker afstand
  2. Klar information om god adfærd
  3. Grundig rengøring, vask og desinfektion
  4. Sikkerhed for højt hygiejneniveau
  5. Styr på arbejdsgange

Få adgang til kurset her. Det er gratis for medlemmer af HORESTA.

Ny branchepris skal hylde fødevareproducenter

Den danske madscene har netop fået en ny pris. ”Årets Wiuff” blev lanceret på Svogerslev Kro tirsdag. Til at markere den nye pris var fødevareminister Jacob Jensen, branchens aktører og Søren Wiuff – manden, der lægger navn til prisen.

Log ind