Fra i dag kan idræts- og fritidsaktiviteter, herunder kasinoer, spillehaller, lege- og badelande, svømmehaller og træningscentre åbne igen. Genåbningen gælder også spafaciliteter og indendørs bassiner f.eks. i forbindelse med hoteller og feriecentre.

Det fremgår af en ny bekendtgørelse, som træder i kraft i dag og derfor gælder fra nu.

”Det er rigtig positivt, at vi nu kan åbne op for hele spilområdet samt for spa-, svømme- og træningsfaciliteter. Det har vi efterlyst rigtig længe. Erhvervet har forberedt en tryg og sikker genåbning gennem lang tid og er helt klar til at slå dørene op igen”, siger Katia K. Østergaard, der er adm. direktør i HORESTA.

Både i fitness- og svømmefaciliteter er der indført en øvre grænse på 4 m2 pr. udøver.

De øvrige retningslinjer fra Kulturministeriet kan læses her:

Udendørs idræts- og foreningsliv

Indendørs idræts- og foreningsliv samt idræts- og fritidsfaciliteter - her er blandt andet præciseret retningslinjer for åbning af fittnescentre og svømmehaller/ swimmingpools.

HORESTAs vejledninger opdateres nu i overensstemmelse med de nye retningslinier.

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

HORESTA: Sammenblanding af pærer og bananer

I et indlæg i Berlingske svarer HORESTAs adm. direktør på Justitsminister Peter Hummelgaard og udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvads antydning om, at der er risiko for svenske bandekrigstilstande i Danmark, hvis vi åbner døren for mere international arbejdskraft.

Log ind