Vil I sikre, at alle virksomhedens medarbejdere er sat ind i de gældende retningslinjer for erhvervet og hygiejnekrav? Med HORESTA og BarMas nye online-kursus i vejledningen Safe to visit får I al den nødvendige information samlet et sted, og ledelsen kan holde øje med gennemførselsprocenten.
Næsten 1.000 medarbejdere fra erhvervet har allerede gennemført kurset, og nu er det også tilgængeligt på engelsk.
Kurset er let og overskueligt at komme i gang med, og det kan gennemføres fra smartphone, tablet og computer. Det tager ca. 1 time.
Kurset er inddelt i fem hovedpunkter:
- Sikker afstand
- Klar information om god adfærd
- Grundig rengøring, vask og desinfektion
- Sikkerhed for højt hygiejneniveau
- Styr på arbejdsgange
Få adgang til kurset her. Det er gratis for medlemmer af HORESTA.
Send gerne billeder fra jeres virksomhed med, hvordan I benytter vejledningen til [email protected] Så deler vi dem meget gerne i HORESTAs kanaler. Nedenfor kan I se et billede fra restauranten Fleisch i Kødbyen:

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Byudviklingschef: Der er plads til luksuriøse hoteller i Esbjerg
02-06-2023
-
Ny film fortæller historien om dengang Michelinrestaurant flyttede til Grønland
02-06-2023
-
Alternativet: Vi har ikke stemt for at sløjfe udeservering
02-06-2023
-
Midt- og Vestjylland mangler sæsonarbejdere
02-06-2023
-
Dyrehavsbakken mangler 300-400 medarbejdere til højsæsonen
02-06-2023
-
Alkoholbevilling kan vakle under natklub efter narko-afsløringer
02-06-2023