Vil I sikre, at alle virksomhedens medarbejdere er sat ind i de gældende retningslinjer for erhvervet og hygiejnekrav? Med HORESTA og BarMas nye online-kursus i vejledningen Safe to visit får I al den nødvendige information samlet et sted, og ledelsen kan holde øje med gennemførselsprocenten.
Næsten 1.000 medarbejdere fra erhvervet har allerede gennemført kurset, og nu er det også tilgængeligt på engelsk.
Kurset er let og overskueligt at komme i gang med, og det kan gennemføres fra smartphone, tablet og computer. Det tager ca. 1 time.
Kurset er inddelt i fem hovedpunkter:
- Sikker afstand
- Klar information om god adfærd
- Grundig rengøring, vask og desinfektion
- Sikkerhed for højt hygiejneniveau
- Styr på arbejdsgange
Få adgang til kurset her. Det er gratis for medlemmer af HORESTA.
Send gerne billeder fra jeres virksomhed med, hvordan I benytter vejledningen til [email protected]. Så deler vi dem meget gerne i HORESTAs kanaler. Nedenfor kan I se et billede fra restauranten Fleisch i Kødbyen:

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Kampen om udeservering er ikke fløjtet af endnu
29-11-2023
-
HORESTA: Finanslovsaftale sender tiltrængte midler til branchen
29-11-2023
-
Regeringen lukker Det Økologiske Spisemærke tre dage før den præsenterer sin nye økologistrategi
29-11-2023
-
Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater
29-11-2023
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik
29-11-2023
-
Brancheorganisation før julefrokostsæson: Vis respekt for personalet
29-11-2023
-
Gode elementer for turismen: Det siger de om finansloven
29-11-2023
-
100 tomme lejligheder konverteres til hotelværelser
29-11-2023
-
Rekordmange overnatninger: Disse pengestærke turister er i vækst
29-11-2023
-
Trods mange års underskud: Hotel tror fortsat på sit koncept
29-11-2023