Tjenesten Tentrr forbinder private landejere med eventyrlystne og naturelskende campister i et ganske jordnært koncept: teltpladser til leje på privatejede grunde. Tjenesten giver på den måde campister adgang til at slå lejr i uspolerede og unikke naturomgivelser uden forstyrrelser fra andre campinggæster.

Brugere kan vælge at bruge deres eget udstyr eller lade Tentrr levere en fuldt udstyret ‘glamping’-oplevelse (glamourøs camping) med luksuriøse telte på hævede træterrasser, solopvarmet udendørsbrusebad, picnicborde i træ, bålplads, madlavningsudstyr og mere til.

(artiklen fortsætter under billedet)

Med Tentrr har gæster deres eget private paradis lige uden for teltdugen, uden de behøver at gå på kompromis med komfort.

Et væld af koncepter og tjenester vil begynde at vinde frem, som understøtter rejsendes ønsker og behov for at komme ud i naturen. Nogle, såsom HipCamp, er sågar støttet af de allerstørste investorer i Silicon Valley.

Muligheder/perspektivering:

  • Hvordan kan i understøtte gæster og lokales behov for naturoplevelser?

(Uanset om I har lokationer i eller uden for den travle midtby)

  • Hvordan kan I tilbyde adgang til nogle af jeres “ressourcer” på andre (nye) platforme?

Læs mere:

https://www.tentrr.com/


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab arbejdet med turisme og oplevelsesøkonomi. De har bl.a. kortlagt fremtidens møde- og konferenceformater med Inspiring Denmark, udviklet hoteloplevelser med Radisson BLU, leveret koncepter til oplevelsesparker som KRAFT i Ringkøbing, faciliteret en sammensmeltning af gastronomi og 3D-print med Malling og Schmidt, udviklet stedsbundne signaturoplevelser i ni sønderjyske byer, samarbejdet med VisitDenmark om digital gæsteservice og meget, meget mere.
De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

Campingplads er CO2-neutral

En lollandsk campingplads kan nu officielt kalde sig CO2-neutral som den måske eneste i Europa efter en målrettet indsats, lyder det fra ejeren. Miljøvenlighed er en prioritet for turister, der rejser til Danmark.

Log ind