Som en del af projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0 får jeres virksomhed mulighed for at øge energi- og ressourceeffektivitet og forbedre konkurrenceevnen, med initiativer der høster gevinster på bundlinjen.

Virksomhederne kan deltage i dybdegående projektforløb i to spor:

  • Et temaspecifikt spor, hvor virksomhed dykker ned i én eller flere konkrete indsatser. Det kunne for eksempel være med henblik på at optimere energiforbruget, reducere madspild og affald eller noget helt tredje. De temaspecifikke indsatser er drevet af Københavns Kommune. 
  • I det andet spor kan virksomhederne få udviklet en cirkulær forretningsmodel. Her arbejder virksomheden sammen med DTU Diplom, der tager hele virksomhedens værdikæde under lup for at finde de cirkulære muligheder.

Indsatserne i Bæredygtig Bundlinje 2.0 foregår i et tæt samarbejde med kommuner, erhvervscentre, videnspartnere og brancheorganisationer – herunder HORESTA - som har et godt kendskab til virksomhederne.

Skal I være med i projektet? 

Jeres virksomhed kan ansøge om at deltage i Bæredygtig Bundlinje 2.0 her. Det kræver, at virksomheden er beliggende i Region Hovedstaden.

Læs mere her.

Log ind