Som en del af projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0 får jeres virksomhed mulighed for at øge energi- og ressourceeffektivitet og forbedre konkurrenceevnen, med initiativer der høster gevinster på bundlinjen.

Virksomhederne kan deltage i dybdegående projektforløb i to spor:

  • Et temaspecifikt spor, hvor virksomhed dykker ned i én eller flere konkrete indsatser. Det kunne for eksempel være med henblik på at optimere energiforbruget, reducere madspild og affald eller noget helt tredje. De temaspecifikke indsatser er drevet af Københavns Kommune. 
  • I det andet spor kan virksomhederne få udviklet en cirkulær forretningsmodel. Her arbejder virksomheden sammen med DTU Diplom, der tager hele virksomhedens værdikæde under lup for at finde de cirkulære muligheder.

Indsatserne i Bæredygtig Bundlinje 2.0 foregår i et tæt samarbejde med kommuner, erhvervscentre, videnspartnere og brancheorganisationer – herunder HORESTA - som har et godt kendskab til virksomhederne.

Skal I være med i projektet? 

Jeres virksomhed kan ansøge om at deltage i Bæredygtig Bundlinje 2.0 her. Det kræver, at virksomheden er beliggende i Region Hovedstaden.

Læs mere her.

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind