Med kalvekam og sæsonens rodfrugter sikrede Elisabeth Madsen, TECHCOLLEGE og Musikkens Hus i Aalborg sig kokkeelevernes førstepræmie ved DM i Skills, der løb af stablen i Bella Center. I finalen lød opgaven desuden, at deltagerne skulle lave 12 couverter af en dessert med appelsin og æg. Den kulinariske udfordring blev bedømt af et dommerpanel med blandt andre Christian Wellendorf, som er kåret til verdens bedste kokkeassistent.
Tjenereleverne serverede kokkeelevernes mad til borde af specielt indbudte gæster. Her præsterede Andreas Kobs Laursen, College360 og Restaurant Domestic den mest imponerende service og den højeste faglighed.
Blandt smørrebrød- og cateringeleverne bød finaleopgaven på fingerfood, æggekage og klassiske smørrebrød. Det mestrede Frederik Mejlvang Brunhøj, College360 og Norevent bedst af alle finalisterne.
Sidst men ikke mindst vandt Katja Icaca Madsen, TECHCOLLEGE og First Hotel i Aalborg receptionistelevernes konkurrence. Hun bevarede overblikket i et rollespil, som satte hendes evner i forhold til både front og back office-opgaver på prøve.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Kampen om udeservering er ikke fløjtet af endnu
29-11-2023
-
HORESTA: Finanslovsaftale sender tiltrængte midler til branchen
29-11-2023
-
Regeringen lukker Det Økologiske Spisemærke tre dage før den præsenterer sin nye økologistrategi
29-11-2023
-
Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater
29-11-2023
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik
29-11-2023
-
Brancheorganisation før julefrokostsæson: Vis respekt for personalet
29-11-2023
-
Gode elementer for turismen: Det siger de om finansloven
29-11-2023
-
100 tomme lejligheder konverteres til hotelværelser
29-11-2023
-
Rekordmange overnatninger: Disse pengestærke turister er i vækst
29-11-2023
-
Trods mange års underskud: Hotel tror fortsat på sit koncept
29-11-2023