Med kalvekam og sæsonens rodfrugter sikrede Elisabeth Madsen, TECHCOLLEGE og Musikkens Hus i Aalborg sig kokkeelevernes førstepræmie ved DM i Skills, der løb af stablen i Bella Center. I finalen lød opgaven desuden, at deltagerne skulle lave 12 couverter af en dessert med appelsin og æg. Den kulinariske udfordring blev bedømt af et dommerpanel med blandt andre Christian Wellendorf, som er kåret til verdens bedste kokkeassistent.

Tjenereleverne serverede kokkeelevernes mad til borde af specielt indbudte gæster. Her præsterede Andreas Kobs Laursen, College360 og Restaurant Domestic den mest imponerende service og den højeste faglighed.

Blandt smørrebrød- og cateringeleverne bød finaleopgaven på fingerfood, æggekage og klassiske smørrebrød. Det mestrede Frederik Mejlvang Brunhøj, College360 og Norevent bedst af alle finalisterne.

Sidst men ikke mindst vandt Katja Icaca Madsen, TECHCOLLEGE og First Hotel i Aalborg receptionistelevernes konkurrence. Hun bevarede overblikket i et rollespil, som satte hendes evner i forhold til både front og back office-opgaver på prøve.

Log ind