En række af erhvervets allerstørste talenter skal i konkurrence, når DM i Skills løber af stablen i Bella Center fra torsdag til lørdag.
Følg med når HORESTA dækker konkurrencerne på Facebook-siden Gastrofighters.
Kokkeeleverne skal lave forret, hovedret og dessert i 12 couverter, og opgaven lyder fiskeconsommé, chateaubriand af gris og kalvebryst samt Skærsild fra Arla Unika. Til dessert skal de indbudte gæster have en soufflé.
Sideløbende med kokkeelevernes konkurrence skal tjenerne servere, flambere og mixe cocktails m.m. Smørrebrød- og cateringeleverne skal præstere en buffet med forskellige anretninger, og receptionisteleverne konkurrerer i et rollespil.
Konkurrencerne bliver vurderet af stjernespækkede dommerpaneler med flere af erhvervets største profiler.
Se deltagere og dommere nedenfor.
Kokkeelever:
Elisabeth Madsen Musikkens Hus
Magnus Juul Kristensen Restaurant Struktur
Marie Ipsen Cafe Gran
Sif Østergård Buhl Hotel Rødding
Jakob Andersen Banke Comwell Klarskovgård
Simone Tara Sohne Hotel d’Angleterre
Ian Nicolaas Holm Tamis Christianshøjkroen / Molen
Victor Gram Højris Restaurant Remouladen
Jesper Vind Madsen Anlægspavillonen Holstebro
Jonas Buus Sørensen Restaurant Vinkælderen
Tjenerelever:
Sebastian Vistesen AOC
Martin Hagensen Laursen Restaurant Knapp
Jasmin Obenheimer Mørch Jensen Bryghuset Vendia
Andreas Kobs Laursen Restaurant Domestic
Per Poulsen Tougaard Comwell Hvide Hus
Rasmus Thude Dalgaard Molskroen
Marc Thejl Hansen Restaurant Høfde 4
Ditte Marie Helledi Ulrich Oven vande ved volden
Jacob With Jørgensen Hotel Sakskøbing
Smørrebrød- og cateringelever:
Nina Tamm Ryde Gastronomi
Birgitta Adeltoft Jægergårdens Kantine
Kristine Madsen FGU Himmerland
Lidia Haghas Restaurant Palægade
Frederik Mejlvang Brunhøj Norevent
Fie Josefin Rugvængets Smørrebrød
Receptionistelever:
Frederik Carlos Roberto Hyldegaard Comfort Hotel Vesterbro
Olivia Louise Andersen Marienlyst Strandhotel
Celina West Riel Kurhotel Skodsborg
Isabella Christensen Ruths Hotel
Katja Icaca Madsen First Hotel Aalborg
Dommerpaneler
Gastronom overdommer
Gert Arrild
Kok
Tommy Jespersen, Christian Wellendorf, Flemming Høyer, Anne Bruun Jessen
Smørrebrød og Catering
Tania Gammelgaard, Tina Sørensen, Ketti Wentzlau
Tjener
Carsten Lundsgaard (overdommer), Nicolai Martens, Emma Hjorth, Jannie Jørgensen
Receptionist
Katrine Vasegaard Thomsen (overdommer), Trine Møller Larsen, Gitte Knudsen, Barbara De Oliveira

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Byudviklingschef: Der er plads til luksuriøse hoteller i Esbjerg
02-06-2023
-
Ny film fortæller historien om dengang Michelinrestaurant flyttede til Grønland
02-06-2023
-
Alternativet: Vi har ikke stemt for at sløjfe udeservering
02-06-2023
-
Midt- og Vestjylland mangler sæsonarbejdere
02-06-2023
-
Dyrehavsbakken mangler 300-400 medarbejdere til højsæsonen
02-06-2023
-
Alkoholbevilling kan vakle under natklub efter narko-afsløringer
02-06-2023