HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard fejrede i går sin 50-års fødselsdag ved en reception, hvor flere end 200 direktører og andre interessenter i og uden for erhvervet var mødt op.

Her var stor ros fra bestyrelsesformand Jens Zimmer Christensen for deres lange samarbejde, og ligeså roste John Frederiksen, forhandlingssekretær i 3F, den altid professionelle og saglige dialog på trods af forskellige synspunkter. På vegne af HORESTAs medarbejdere holdte Kirsten Munch Andersen, politisk direktør, en tale, hvor Katia K. Østergaards optimisme, motivation og imødekommenhed blandt andet blev fremhævet.

Hovedpersonen selv takkede for det store fremmøde. Med på dagen var også hendes nærmeste familie.

Se billeder fra arrangementet her:

Har du fået læst?

Kom til internationalt symposium om smag og bæredygtighed

Hvordan kan vi bruge vores smag til at leve og spise godt uden samtidig at bringe kloden ud af balance? Hvordan påvirker kravet om bæredygtighed smagen af vores mad og måltider? Og hvordan kan smag hjælpe os til bæredygtige valg, hvad enten vi er forbrugere, restauratører eller udviklere af mad?

Legendarisk spillested fylder 30 i år

For 30 år siden åbnede spillestedet Rust i København lidt tilfældigt, fordi en gruppe venstreorienterede unge syntes, der manglede et alternativ til byens andre steder. I dag er Rust en etableret klub og spillested på Nørrebro, skriver Politiken.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne