På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Guldsmeden Hotels.

Guldsmeden Hotels er en virksomhed i vækst, men fremgangen sker ikke på bekostning af miljøet. I alle dele af virksomheden, tænker de nemlig på, hvordan man kan flytte grænserne for ansvarlig drift.

Arbejdet har blandt andet medført, at de som den første hotelkæde i verden er begyndt at bruge en bruser med teknologi, der var udviklet til rumfartsorganisationen NASA. En teknologi, der kan spare over 90 pct. af vandet.

HORESTA belønnede virksomheden med den traditionsrige markedsføringspris, MARIA-prisen, da organisationen holdte årsdag den 14. november på Tivoli Hotel & Congress Center.

Du kan høre medejer af hotelkæde, Sandra Weinert, og PR- & Communications Manager, Kirsten Aggersborg, fortælle mere om arbejdet med ansvarlighed nedenfor.

Du kan se flere bæredygtige case-videoer her.

Se også galleriet fra HORESTA Årsdag her.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind