På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Guldsmeden Hotels.

Guldsmeden Hotels er en virksomhed i vækst, men fremgangen sker ikke på bekostning af miljøet. I alle dele af virksomheden, tænker de nemlig på, hvordan man kan flytte grænserne for ansvarlig drift.

Arbejdet har blandt andet medført, at de som den første hotelkæde i verden er begyndt at bruge en bruser med teknologi, der var udviklet til rumfartsorganisationen NASA. En teknologi, der kan spare over 90 pct. af vandet.

HORESTA belønnede virksomheden med den traditionsrige markedsføringspris, MARIA-prisen, da organisationen holdte årsdag den 14. november på Tivoli Hotel & Congress Center.

Du kan høre medejer af hotelkæde, Sandra Weinert, og PR- & Communications Manager, Kirsten Aggersborg, fortælle mere om arbejdet med ansvarlighed nedenfor.

Du kan se flere bæredygtige case-videoer her.

Se også galleriet fra HORESTA Årsdag her.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Hotelkæde tager nyt redskab i brug i kampen mod madspild

I midten af januar 2020 gik de seks hoteller i Sinatur-kæden i gang med et ambitiøst måleprogram med FoodWaste fra eSmileys. Målingerne skal give Sinatur Hotel & Konference overblik over madspildet, så processen med at minimere det kan blive så effektiv som muligt. Allerede nu genanvender Sinatur-kæden 72 pct. af alt affald, og målet er, at hotellerne er 100 % affaldsfrie i 2030.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne