Hotel-, restaurant- og turismeerhvervet er kendetegnet ved inspirerende personligheder og fascinerende fortællinger. De historier vil vi være endnu bedre til at fortælle.

Derfor relancerer vi nu vores branchemagasin VISITOR. Se videopræsentation her:

Relanceringen består både af et opdateret layout og design men også en række nye formater. I det nye VISITOR går vi blandt andet tæt på lederne i erhvervet og på de værdier, der driver dem, og vi i går i dybden med strategi og nye initiativer, der kan inspirere resten af erhvervet.

Vi tegner i hvert nummer et portræt af en personlighed i branchen, vi går med ind i ledelses- og strategirummet i en virksomhed, vi zoomer ind på en profils karrierevej, vi sætter spot på globale og danske trends, og vi sætter to personer op over for hinanden og beder dem komme med hver deres bud på et emne.

Du kan læse noget af magasinets indhold på www.horesta.dk/Visitor

’Like’ også magasinets nye Facebook-side @VisitorMagazine.

Har du en god idé til en historie? Vi hører altid gerne fra dig. Kontakt redaktør Sandra Samuelsen på [email protected].

Erfarne kræfter genåbner renoveret hotel

Hotellet havde stået lukket i flere måneder, inden det blev købt af en investor i sidste halvdel af 2023. Nu er nye forpagtere klar til at tage teten, efter en gennemgribende renovering.

Historisk hotel profiterer af tv-udsendelse

Hindsgavl Slot på det vestlige Fyn var sidste år med i en udsendelse på TV 2 om jul på slottet, og programmerne har betydet, at alle juleophold nu er booket hele to år ud i fremtiden.

Log ind