Hotel-, restaurant- og turismeerhvervet er kendetegnet ved inspirerende personligheder og fascinerende fortællinger. De historier vil vi være endnu bedre til at fortælle.

Derfor relancerer vi nu vores branchemagasin VISITOR. Se videopræsentation her:

Relanceringen består både af et opdateret layout og design men også en række nye formater. I det nye VISITOR går vi blandt andet tæt på lederne i erhvervet og på de værdier, der driver dem, og vi i går i dybden med strategi og nye initiativer, der kan inspirere resten af erhvervet.

Vi tegner i hvert nummer et portræt af en personlighed i branchen, vi går med ind i ledelses- og strategirummet i en virksomhed, vi zoomer ind på en profils karrierevej, vi sætter spot på globale og danske trends, og vi sætter to personer op over for hinanden og beder dem komme med hver deres bud på et emne.

Du kan læse noget af magasinets indhold på www.horesta.dk/Visitor

’Like’ også magasinets nye Facebook-side @VisitorMagazine.

Har du en god idé til en historie? Vi hører altid gerne fra dig. Kontakt redaktør Sandra Samuelsen på [email protected].

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

Log ind