HORESTA vil sammen med en række eksterne eksperter inspirere jeres virksomhed med den seneste viden om gæsternes adfærd, den kommende udvikling i kapaciteten samt hotellernes forventninger til de kommende år.

Det første seminar, som afholdes d. 12. marts, sætter særligt fokus på udviklingen på det københavnske hotelmarked, mens seminaret d. 19. marts i højere grad fokuserer på hoteludviklingen uden for Hovedstaden.

Tilmeld dig allerede nu til vores spændende arrangementer.

Torsdag d. 12. marts 2020 kl. 9-13.30 på Charlottehaven, Østerbro

Torsdag d. 19. marts 2020 kl. 9-13.30 på Hotel Vejlefjord

I København vil der være indlæg fra HORESTA, Kirsten Aggersborg, Kommunikationschef hos Guldsmeden Hotels, Christoph Waser, Head of Pre-Openings for Zoku Hotels samt Thomas Thessen, Chief Traffic Forecaster, CPH lufthavne.

I Vejle kommer Peter Haaber, adm dir. hos Zleep Hotels, Mads Bøttger, ejer af Jørgensens Hotel i Horsens, Jan Hessellund, adm. dir. i Billund Lufthavn samt HORESTA.

Hvem kan deltage

Seminaret er eksklusivt for HORESTAs hotelmedlemmer (inkl. hoteller, vandrerhjem, kroer og øvrige overnatningsvirksomheder). Seminaret henvender sig til hoteldirektører, hotelchefer og andre som har ansvar for hotellets salg, distribution og økonomi.

Pris

Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 2 døgn før afholdelse eller ved no-show.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind