I slutningen af foråret udkommer Berlingskes erhvervstalent 100-liste vanen tro. Og HORESTA vil gerne, at erhvervets talenter præger listen.

Derfor vil vi gerne høre, om I har et usædvanligt talent, som vi kan indstille? Det er som nævnt en talent-liste, og derfor skal kandidaterne være under 35 år.

Fagligheden skal naturligvis skal være i top, men da det jo er en liste over erhvervstalenter, skal der også være en god erhvervsvinkel. Det kan være noget med at have succes som iværksætter, at man har gennemført et unikt projekt/opgave, som viser dygtighed, eller måske en ny måde at tænke forretningsplan på. Her kunne bæredygtighed og klima også være vigtige nøgleord.

Berlingske opstiller en række kategorier, og her er hhv. ’iværksættere’ og ’specialister’ det der umiddelbart kommer tættest på vores fag.

Der er frist for indstillinger i midten af februar. Men da HORESTA gerne vil indstille de allerbedste af erhvervets talenter, vil vi gerne høre fra jer senest i morgen.

Send dit forslag til:

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind