Blandt HORESTAs mange medlemsfordele er en forsikringsaftale med Topdanmark, der skal sikre virksomhederne den rette dækning og kyndig rådgivning til konkurrencedygtige priser.

Dette tilbud har Johnni Lehmann Frost gjort brug af. Han er adm. direktør hos Husmanns Vinstue i hjertet af København. På trods af at direktøren flere gange før havde afsøgt forsikringsmarkedet, gentog han øvelsen, da hans daværende forsikringsselskab pludselig meldte om en fordobling af prisen på virksomhedens bilforsikring.

”Denne melding var afsættet for at afsøge markedet igen, og som HORESTA-medlem tog vi fat i Topdanmark. Det var en helt igennem positiv oplevelse med hurtig respons, kvalificeret sparring og et tilbud, der matchede lige præcis vores behov. Og da der var mulighed for en yderligere besparelse ved at binde sig i længere tid, har vi nu en femårig aftale, som vi er rigtig glade for,” fortæller Johnni Lehmann Frost.

Han fremhæver assurandørens engagement, kendskab til erhvervet og velforberedte tilgang, som var medvirkende til, at Husmanns Vinstue fik en skræddersyet forsikringsløsning.

Erhvervsassurandør Marcus Leth Dahl Thomsen glæder sig over Johnni Lehmann Frost oplevelse. Han understreger, at Topdanmark vedvarende har fokus på en høj grad af tilgængelighed og en stor indsigt i erhvervet.

”I Topdanmark tager vi altid et møde, så vi kan kigge hinanden i øjnene, så vi få den bedste indsigt i virksomhedens behov. I vores aftale med HORESTA er det udelukkende os assurandører, som er tilknyttet denne branche, og det gør, at vi taler virksomhedernes sprog, og vi kan bidrage med anbefalinger ud fra vores ekspertise, og hvad de eksisterende hoteller og restauranter giver positiv feedback på. Alle HORESTA-medlemmer har en assurandør tilknyttet, hvis de ønsker det, så virksomheder ikke skal fortælle deres historie fra Adam og Eva, hver gang de er i kontakt med deres forsikringsselskab,” fortæller Marcus Leth Dahl Thomsen.

Han tilføjer, at styrken i medlemsfordelen består i, at man som virksomhed står skulder om skulder med erhvervets øvrige virksomheder.

”Ved at HORESTA og Topdanmark har lavet denne aftale, så eliminerer vi den usikkerhed, som virksomhederne ellers kan have ved at stå alene i dialogen med forsikringsudbydere. Her bliver virksomhederne en del af en aftale med en stor erhvervsorganisation, og det gør, at vi kan tilbyde bedre dækning og gode priser til HORESTAs medlemmer,” fortæller Marcus Leth Dahl Thomsen.

Er jeres virksomhed interesseret i at høre mere om HORESTAs medlemsfordel med Topdanmark, kan I læse mere her.

Video: HORESTA gik på gaden i kamp mod forringet udeservering

”Vi blev taget utrolig godt imod alle steder. Det var dejligt at opleve. Der er tydeligvis stor frustration blandt byens cafeer og restauranter over det nye forslag, og mange gæster undrede sig også over, at man vil lukke store dele af byen ned fra kl. 22 på hverdage”, siger Pia E. Voss.

Log ind