Copenhagen Beer Week er et splinternyt og unikt initiativ, hvor der foreløbigt er mere end 40 bryggerier og ølbrands fra hele Danmark, som gået sammen om at sætte fokus på danske øl, gastronomi og bryggerkulturen i Danmark.

Copenhagen Beer Week ønsker at fremhæve det danske øl og diversiteten i den danske ølbranche med interessante events i hele København og omkreds, et centralt øl-marked på Israels Plads den 8.-9. maj samt udvalgte branchearrangementer.

Målet er på sigt at skabe Europas bedste øl-uge – og her er det afgørende, at muligst mange aktører fra restaurationsbranchen har lyst til at bidrage til at skabe et alsidigt, sjovt og spændende ugelange program

HORESTA er glad festivalpartner:

”Der er stor fokus på gastronomien i disse år, og vi tror på, at tiltag som disse kan være med til at hjælpe denne positive udvikling på vej,” siger Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.

Der er sket en stor udvikling i det danske ølmarked - fra 14 danske bryggerier i år 2000 til over 200 i 2019.

Restauranter, barer og caféer har i ugen mulighed for at bidrage med events, som kan bidrage til at fremhæve det danske øl.

For at tilmelde et arrangement til det åbne program bedes I følge det her link.

København går videre med turismeafgift

Det vakte kritik fra turistbranchen, da et flertal af politikerne i Københavns Kommune sidste år stemte for, at man vil have en turismeafgift. På en afstemning torsdag stadfæstede politikerne, at man vil indføre afgiften.

Log ind