Nye værelser og øget konkurrence. Mangel på arbejdskraft og store investeringer. Det er nogle af de emner, der fylder i hotelerhvervet, og ved HORESTA Hotel Kickoff 2020 kan hotelmedlemmer få indsigt i de nyeste trends og tendenser fra markedet.

HORESTAs forsknings- og udviklingschef, Benedikte Rosenbrinck, vil igen i år opdatere hotelmedlemmerne på udviklingen i gæster og segmenter, samt give et indblik i den kommende udvidelse af kapaciteten.

Desuden præsenterer hun resultaterne fra en ny HORESTA-undersøgelse, der kigger nærmere på hotellernes forventninger, udfordringer og strategiske tiltag.

Kom til Hotel Kickoff 2020

Vil du vide mere om udviklingen på hotelmarkedet, kan du tilmelde dig HORESTAs Hotel Kickoff 2020 i næste måned.

Torsdag d. 12. marts 2020 kl. 9-13.30 på Charlottehaven, Østerbro

Torsdag d. 19. marts 2020 kl. 9-13.30 på Hotel Vejlefjord

Hvem kan deltage

Seminaret er eksklusivt for HORESTAs hotelmedlemmer (inkl. hoteller, vandrerhjem, kroer og øvrige overnatningsvirksomheder). Seminaret henvender sig til hoteldirektører, hotelchefer og andre som har ansvar for hotellets salg, distribution og økonomi.

Pris

Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 2 døgn før afholdelse eller ved no-show.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Sengeløsninger

Som medlem af HORESTA har du gennem vores samarbejdsaftale med Hilding Anders Danmark mulighed for at købe danskproducerede madrasser til en favorabel producentpris.

Log ind