Nye værelser og øget konkurrence. Mangel på arbejdskraft og store investeringer. Det er nogle af de emner, der fylder i hotelerhvervet, og ved HORESTA Hotel Kickoff 2020 kan hotelmedlemmer få indsigt i de nyeste trends og tendenser fra markedet.

HORESTAs forsknings- og udviklingschef, Benedikte Rosenbrinck, vil igen i år opdatere hotelmedlemmerne på udviklingen i gæster og segmenter, samt give et indblik i den kommende udvidelse af kapaciteten.

Desuden præsenterer hun resultaterne fra en ny HORESTA-undersøgelse, der kigger nærmere på hotellernes forventninger, udfordringer og strategiske tiltag.

Kom til Hotel Kickoff 2020

Vil du vide mere om udviklingen på hotelmarkedet, kan du tilmelde dig HORESTAs Hotel Kickoff 2020 i næste måned.

Torsdag d. 12. marts 2020 kl. 9-13.30 på Charlottehaven, Østerbro

Torsdag d. 19. marts 2020 kl. 9-13.30 på Hotel Vejlefjord

Hvem kan deltage

Seminaret er eksklusivt for HORESTAs hotelmedlemmer (inkl. hoteller, vandrerhjem, kroer og øvrige overnatningsvirksomheder). Seminaret henvender sig til hoteldirektører, hotelchefer og andre som har ansvar for hotellets salg, distribution og økonomi.

Pris

Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 2 døgn før afholdelse eller ved no-show.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Lær at forbedre din virksomheds indtægter

HORESTA inviterer den 14. maj på kursus i Revenue Management, hvor du vil få præsenteret en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og at forbedre indtjeningen.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind