I slutningen af foråret udkommer Berlingskes erhvervstalent 100-liste vanen tro. Og HORESTA vil gerne, at erhvervets talenter præger listen.

Derfor vil vi gerne høre, om I har et usædvanligt talent, som vi kan indstille? Det er som nævnt en talent-liste, og derfor skal kandidaterne være under 35 år.

Fagligheden skal naturligvis skal være i top, men da det jo er en liste over erhvervstalenter, skal der også være en god erhvervsvinkel. Det kan være noget med at have succes som iværksætter, at man har gennemført et unikt projekt/opgave, som viser dygtighed, eller måske en ny måde at tænke forretningsplan på. Her kunne bæredygtighed og klima også være vigtige nøgleord.

Berlingske opstiller en række kategorier, og her er hhv. ’iværksættere’ og ’specialister’ det der umiddelbart kommer tættest på vores fag.

Der er frist for indstillinger i midten af februar. Men da HORESTA gerne vil indstille de allerbedste af erhvervets talenter, håber vi at høre fra jer hurtigst mulig.

Send dit forslag til:

Erfarne kræfter genåbner renoveret hotel

Hotellet havde stået lukket i flere måneder, inden det blev købt af en investor i sidste halvdel af 2023. Nu er nye forpagtere klar til at tage teten, efter en gennemgribende renovering.

Historisk hotel profiterer af tv-udsendelse

Hindsgavl Slot på det vestlige Fyn var sidste år med i en udsendelse på TV 2 om jul på slottet, og programmerne har betydet, at alle juleophold nu er booket hele to år ud i fremtiden.

Log ind