Hotel Market Report  bygger på detaljerede regnskaber og baggrundsoplysninger indhentet direkte hos de 215 deltagende hoteller. Det er det højeste antal deltagere siden HORESTA påbegyndte analyser af hotellernes økonomi i 1993.

Men meget er sket i perioden, og der er blandt andet kommet mange flere internationale medarbejdere i erhvervet. På baggrund af denne udvikling, og den øgede efterspørgsel, har HORESTA valgt at oversætte al teksten, så den nu også er tilgængelig på dansk og engelsk i samme rapport.

”Flere og flere beslutningstagere i hotelerhvervet har anden baggrund end dansk, og dem imødekommer vi i HORESTA allerede med kurser, netværk m.m. på engelsk. De internationale hoteldirektører kan dog også godt se værdien i at have et værktøj, der gør det muligt at benchmarke sig op mod resten af erhvervet, når det kommer til udgifter, omsætning og indtjening m.m., og derfor har vi nu oversat analysen” siger Jonas Kjær, cheføkonom i HORESTA.

Hotel Market Report indeholder nøgletal for omsætning, omkostninger og indtjening i syv hotelkategorier inddelt efter hotellernes størrelse, type og beliggenhed. Derudover indeholder analysen to temaafsnit om husleje og kommissioner.

Hotel Market Report 2018/2019 kan bestilles her. Du er også meget velkommen til at kontakte HORESTA Viden & Udvikling på [email protected].

Jonas.jpg
Cheføkonom
Jonas Kjær

Log ind