Peter Haaber er adm. direktør i den hurtigt voksende hotelkæde Zleep Hotels, som sidste år blev en del af Deutsche Hospitality. På HORESTAs Hotel Kickoff 2020 fortæller han om virksomhedens vækst og om de vigtigste aktuelle tendenser og internationale hoteltrends.

Foruden Peter Haaber og de øvrige eksterne talere vil HORESTAs eksperter inspirere dig med den seneste viden om gæsternes adfærd, den kommende udvikling i kapaciteten samt hotellernes forventninger til de kommende år.

Vil du vide mere om udviklingen på hotelmarkedet, kan du tilmelde dig HORESTAs Hotel Kickoff 2020 i næste måned.

Torsdag d. 12. marts 2020 kl. 9-13.30 på Charlottehaven, Østerbro

Torsdag d. 19. marts 2020 kl. 9-13.30 på Hotel Vejlefjord

Hvem bør deltage

Seminaret er eksklusivt for HORESTAs hotelmedlemmer (inkl. hoteller, vandrerhjem, kroer og øvrige overnatningsvirksomheder). Seminaret henvender sig til hoteldirektører, hotelchefer og andre som har ansvar for hotellets salg, distribution og økonomi.

Pris

Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 7 døgn for afholdelse eller ved no-show.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Hotel Insights i Billund

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til 2024.

Hotel Insights i København

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til 2024.

Digital markedsføring

Medlemmer af HORESTA kan via vores rabataftale med Flip The Table få særlige tilbud på digital markedsføring

Log ind