Peter Haaber er adm. direktør i den hurtigt voksende hotelkæde Zleep Hotels, som sidste år blev en del af Deutsche Hospitality. På HORESTAs Hotel Kickoff 2020 fortæller han om virksomhedens vækst og om de vigtigste aktuelle tendenser og internationale hoteltrends.

Foruden Peter Haaber og de øvrige eksterne talere vil HORESTAs eksperter inspirere dig med den seneste viden om gæsternes adfærd, den kommende udvikling i kapaciteten samt hotellernes forventninger til de kommende år.

Vil du vide mere om udviklingen på hotelmarkedet, kan du tilmelde dig HORESTAs Hotel Kickoff 2020 i næste måned.

Torsdag d. 12. marts 2020 kl. 9-13.30 på Charlottehaven, Østerbro

Torsdag d. 19. marts 2020 kl. 9-13.30 på Hotel Vejlefjord

Hvem bør deltage

Seminaret er eksklusivt for HORESTAs hotelmedlemmer (inkl. hoteller, vandrerhjem, kroer og øvrige overnatningsvirksomheder). Seminaret henvender sig til hoteldirektører, hotelchefer og andre som har ansvar for hotellets salg, distribution og økonomi.

Pris

Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 7 døgn for afholdelse eller ved no-show.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind