HORESTA opfordrede i går i TV-Avisen landets arbejdspladser til at støtte julefrokostmarkedet, der i år er hårdt ramt på omsætningen.

Medlemschef Nadeem Wasi sagde til TV-Avisen, at arbejdsgiverne kan støtte hoteller, restauranter og konferencecentre ved at holde julefrokost ude i byen for medarbejdere i mindre grupper.

Mange virksomheder har aflyst dette års julefrokost på grund af forsamlingsforbuddet på 10 personer. Men HORESTA foreslår, at arbejdsgiverne tilbyder medarbejderne en god juleoplevelse og samtidig støtter oplevelseserhvervet ved at afvikle julefrokost afdelingsvis eller i andre mindre gruppeer.

TV-Avisen var i forbindelse med indslaget på besøg på PS Bar & Grill i det indre København. En virksomhed, der er ejet af Sovino.

Her bekræftede Sales & Event manager Caroline Høgh, billedet, som HORESTAs medlemsundersøgelse viste i går: Nemlig at 9 ud af 10 julefrokoster er aflyst i år.

(teksten fortsætter under billedet)

”Vi ser, at rigtig mange firmajulefrokoster er blevet aflyst. Særligt de store selskaber, og vi skal slet ikke have så travlt på fredag, som vi havde sidste år,” sagde Caroline Høgh.

HORESTA opfordrer også arbejdsgiverne til at give oplevelser til for eksempel hoteller eller restauranter i julegave.

Se indslaget her (fra 08.05 min.)

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind