Missede I første ansøgningsrunde, har jeres virksomhed nu muligheden for igen at høre om Omstillingspuljen og gøre jer klar til anden ansøgningsrunde. På et HORESTA-webinar vil projektleder Signe Ingholt-Gaarde, Erhvervshus Hovedstaden, fortælle mere om Omstillingspuljen og besvare alle jeres spørgsmål.

Webinaret finder sted den 12. januar og er kun for HORESTA-medlemmer. Læs mere og tilmeld jer her.

Omstillingspuljen giver berørte virksomheder mulighed for at søge midler til en bred række af aktiviteter, der kan styrke tilpasningen af deres forretning, herunder omstilling og tilpasning af forretningsmodeller, kompetenceudvikling og køb af udstyr.

Hårdt ramte virksomheder i hele landet kan søge om et tilskud fra omstillingspuljen, men der er særligt fokus på virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi. I den første ansøgningsrunde, var det hovedsageligt restauranter, hoteller, oplevelsesparker og rejsebureauer, der søgte og fik del i puljen.

København går videre med turismeafgift

Det vakte kritik fra turistbranchen, da et flertal af politikerne i Københavns Kommune sidste år stemte for, at man vil have en turismeafgift. På en afstemning torsdag stadfæstede politikerne, at man vil indføre afgiften.

Det tager turismen med fra Frigast-balladen

Turismen sejrede, da regeringen endelig meldte ud om Frigast-anbefalingerne og sanering af erhvervsstøtten. Men det langstrakte forløb har også givet vigtig læring til turismen, lyder det fra erhvervet selv.

Log ind