Takeaway er en vigtig mulighed for mange spisesteder for at skabe omsætning i denne tid, hvor spisesalene flere steder i landet er tvangslukkede. Derfor glæder det HORESTA, at organisationen i sidste ende fik presset igennem, at muligheden for takeaway ikke skulle stå i vejen for de forretninger, der også har brug for at anvende lønkompensationsordningen.

Til TV-Avisen søndag morgen fortalte HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt, hvordan mange virksomheder kan gøre brug af erfaringerne fra foråret med mad ud af huset.

”Restauranterhvervet er karakteriseret ved ildsjæle, og de ved intet værre end at sidde derhjemme. Takeaway er en mulighed for det til at få omsætning på kontoen efter ti måneder i dyb krise,” sige hun.

Hun tilføjer, at der stadig er uafklarede spørgsmål i forhold til nogle af de regninger, som mange virksomheder skubber foran sig. Annette Hyldebrandt understreger, at lønkompensation var helt afgørende på nuværende tidspunkt, hvis ikke mange af erhvervets ansatte skulle afskediges op til jul.

Se indslaget fra TV Avisen her, hvor også Restaurant Furesøbad fortæller om deres omstilling og sats på takeaway.

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind