Fra næste måned begynder udrulningen af det statslige vaccinationsprogram.

Dermed er der håb om, at den sidste bjergetape er kørt, og vi kan tage hul på de lange og flade strækninger i retning af en genåbning og normalisering af vores samfund.

Ruten vil stadig være uforudsigelig og formentlig ujævn og bumlet. Men retningen er den rigtige, og dermed skaber det nye muligheder for at begynde at planlægge, hvordan og hvornår vores erhverv kan begynde at skabe omsætning og indtjening igen.

Netop sådan en genåbningsplan efterlyste vis, da regeringen lancerede sin vaccinationsplan. En plan, som kan gøre det muligt for vores erhverv at tænde for det lange lys og begynde at planlægge to, tre og fire måneder frem.

Det er oplagt at udnytte de muligheder, vaccinationer i kombination med hurtigtests kan skabe for at lempe på de nuværende restriktioner. Og det bør være muligt i løbet af første halvår af 2021 at lave store events og arrangementer uden begrænsninger på antal eller kvadratmeter ved, at gæsternes ”adgangsbillet” enten er en vaccinationsattest eller en hurtigtest ved indgangen.

Som samfund har vi ganske enkelt ikke råd til at lade være. Vi er nødt til at hente gevinsten ved vaccinationsplanen kombineret med valide hurtigtests så tidligt, som det er forsvarligt muligt.

Flere politikere har advaret imod, at man kan få et A- og et B-hold, hvis de vaccinerede får bedre muligheder i samfundet end de ikke-vaccinerede. Men netop for at undgå det, giver det mening, at ikke-
vaccinerede kan lade sig hurtigteste og få adgang til det samme som de vaccinerede.

Lad os tænke nyt, tænke i løsninger og først og fremmest tænke frem.

Kirsten Munch
Politisk direktør
HORESTA

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind