HORESTAs Normtalsanalyse har længe været den mest detaljerede gennemgang af hotelerhvervet i Danmark, og nu er en ny analyse snart på gaden, denne gang under navnet ’Hotel Market Report’.

Flere end 200 hotelvirksomheder har delt deres nøgletal og regnskaber, hvilket danner et solidt grundlag for en analyse og et værktøj, som er til gavn for alle i erhvervet, lyder det fra HORESTAs udviklingschef Benedikte Rosenbrinck.

”Vi oplever en stor opbakning til denne analyse i erhvervet. Hotellerne bruger bl.a. rapporten til at lægge budgetter og måle deres egen drift op mod erhvervet. Her kommer det tydeligt til udtryk, hvis man har for høje udgifter til råvarer eller personale, og om virksomheden præsterer et overskud over eller under det typiske niveau for konkurrenterne i erhvervet”, fortæller udviklingschef Benedikte Rosenbrinck.

For at skabe et rådgivningsværktøj, der er anvendeligt for alle, er hotellerne inddelt i forskellige kategorier efter fx omsætning, og hvorvidt de har restaurant. Desuden er der en særlig kategori med fokus på kursus- og konferencecentrene.

HORESTAs hotelekspert, Benedikte Rosenbrinck, præsenterer hovedkonklusionerne fra rapporten for både medlemmer, ikke-medlemmer og øvrige interessenter på to seminarer, som vi har valgt at kalde Hotel Market Insights. Her vil det også være muligt at høre en række eksterne talere, som giver deres syn på erhvervets udvikling.

Du kan tilmelde dig her:

7. oktober, Best Western Plus Hotel Fredericia, kl. 9.00 – 13.30

10. oktober, DGI Byen København, kl. 9.00 – 13.30

For yderligere information kontakt:

Benedikte.jpg
Udviklingschef, Phd.
Benedikte Rosenbrinck

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne