HORESTAs Normtalsanalyse har længe været den mest detaljerede gennemgang af hotelerhvervet i Danmark, og nu er en ny analyse snart på gaden, denne gang under navnet ’Hotel Market Report’.

Flere end 200 hotelvirksomheder har delt deres nøgletal og regnskaber, hvilket danner et solidt grundlag for en analyse og et værktøj, som er til gavn for alle i erhvervet, lyder det fra HORESTAs udviklingschef Benedikte Rosenbrinck.

”Vi oplever en stor opbakning til denne analyse i erhvervet. Hotellerne bruger bl.a. rapporten til at lægge budgetter og måle deres egen drift op mod erhvervet. Her kommer det tydeligt til udtryk, hvis man har for høje udgifter til råvarer eller personale, og om virksomheden præsterer et overskud over eller under det typiske niveau for konkurrenterne i erhvervet”, fortæller udviklingschef Benedikte Rosenbrinck.

For at skabe et rådgivningsværktøj, der er anvendeligt for alle, er hotellerne inddelt i forskellige kategorier efter fx omsætning, og hvorvidt de har restaurant. Desuden er der en særlig kategori med fokus på kursus- og konferencecentrene.

HORESTAs hotelekspert, Benedikte Rosenbrinck, præsenterer hovedkonklusionerne fra rapporten for både medlemmer, ikke-medlemmer og øvrige interessenter på to seminarer, som vi har valgt at kalde Hotel Market Insights. Her vil det også være muligt at høre en række eksterne talere, som giver deres syn på erhvervets udvikling.

Du kan tilmelde dig her:

7. oktober, Best Western Plus Hotel Fredericia, kl. 9.00 – 13.30

10. oktober, DGI Byen København, kl. 9.00 – 13.30

Benedikte.jpg
Udviklingschef, Phd.
Benedikte Rosenbrinck

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind