Hotel Market Report er HORESTAs nye hotelanalyse. Med dette værktøj kan erhvervets virksomheder blandt andet lægge budgetter og måle deres egen drift op mod erhvervet. Analysens konklusioner vil blive præsenteret på to seminarer.

Mandag den 7. oktober hos Best Western Plus Hotel Fredericia, Fredericia kl. 9.00 – 13.30

Torsdag den 10. oktober hos DGI-byen, København, kl. 9.00 – 13.30

Her har HORESTA også fornøjelsen af at kunne præsentere en række talere. Blandt dem er de to økonomer Søren Vestergaard Kristensen fra Sydbank og Las Olsen fra Danske Bank, som vil holde oplæg i hhv. Fredericia og DGI-Byen.

For sagen er den, at dansk økonomi har oplevet et solidt opsving gennem de seneste år, hvilket hoteller, restauranter og resten af oplevelseserhvervet har nydt godt af, men øget international usikkerhed har skabt en risiko for opbremsning eller en krise i den globale økonomi.

De to økonomer vil give sit bud på, hvordan dansk økonomi og danskernes forbrug er rustet til de kommende år.

Få unik brancheindsigt på seminarer

HORESTA har i Hotel Market Report analyseret regnskaberne fra hoteller, kroer og konferencecentre, og set nærmere på tendenserne i omsætning, efterspørgsel og indtjening. Vi har ændret navnet af Normtalsanalysen til Hotel Market Report, da det denne gang kun er nøgletal for de danske hoteller.

Hotel Market Insights henvender sig til alle med interesse for hotelerhvervets udvikling, herunder leverandører, banker, revisorer, konsulenter, kommende iværksættere og ikke mindst branchens virksomheder.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne