Hotel Market Report er HORESTAs nye hotelanalyse. Med dette værktøj kan erhvervets virksomheder blandt andet lægge budgetter og måle deres egen drift op mod erhvervet. Analysens konklusioner vil blive præsenteret på to seminarer.

Mandag den 7. oktober hos Best Western Plus Hotel Fredericia, Fredericia kl. 9.00 – 13.30

Torsdag den 10. oktober hos DGI-byen, København, kl. 9.00 – 13.30

Her har HORESTA også fornøjelsen af at kunne præsentere en række talere. Blandt dem er de to økonomer Søren Vestergaard Kristensen fra Sydbank og Las Olsen fra Danske Bank, som vil holde oplæg i hhv. Fredericia og DGI-Byen.

For sagen er den, at dansk økonomi har oplevet et solidt opsving gennem de seneste år, hvilket hoteller, restauranter og resten af oplevelseserhvervet har nydt godt af, men øget international usikkerhed har skabt en risiko for opbremsning eller en krise i den globale økonomi.

De to økonomer vil give sit bud på, hvordan dansk økonomi og danskernes forbrug er rustet til de kommende år.

Få unik brancheindsigt på seminarer

HORESTA har i Hotel Market Report analyseret regnskaberne fra hoteller, kroer og konferencecentre, og set nærmere på tendenserne i omsætning, efterspørgsel og indtjening. Vi har ændret navnet af Normtalsanalysen til Hotel Market Report, da det denne gang kun er nøgletal for de danske hoteller.

Hotel Market Insights henvender sig til alle med interesse for hotelerhvervets udvikling, herunder leverandører, banker, revisorer, konsulenter, kommende iværksættere og ikke mindst branchens virksomheder.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind