Den hollandske hotelkæde CityHub gør klar til at tage kampen op på det københavnske marked. Den 10. oktober vil direktøren og grundlæggeren Pieter van Tilburg fortælle, hvorfor virksomheden etablerer sig netop nu i København.

Det sker på HORESTAs seminar: Hotel Market Insights i DGI-Byen.

Pieter van Tilburg vil give indblik i planerne for det kommende danske hotel og dele visionen for CityHubs brand. Endelig vil Pieter give sit perspektiv på det danske hotelmarked såvel som internationale trends. CityHub kan blandt andet bryste sig af at være tidligere vinder af den internationale pris for Best Innovation in Hotel Concept.

Få unik brancheindsigt på seminarer

HORESTA har i Hotel Market Report analyseret regnskaberne fra hoteller, kroer og konferencecentre, og set nærmere på tendenserne i omsætning, efterspørgsel og indtjening. Vi har ændret navnet af Normtalsanalysen til Hotel Market Report, da det denne gang kun er nøgletal for de danske hoteller.

HORESTA præsenterer de nye tal for hotelerhvervets udvikling, og i den anledning vil vi meget gerne invitere dig til vores seminarer:

Mandag, den 7. oktober hos Best Western Plus Hotel Fredericia, Fredericia kl. 9.00 – 13.30

Torsdag, den 10. oktober hos DGI-byen, København, kl. 9.00 – 13.30

Hotel Market Insights henvender sig til alle med interesse for hotelerhvervets udvikling, herunder leverandører, banker, revisorer, konsulenter, kommende iværksættere og ikke mindst branchens virksomheder.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind