HORESTA Arbejdsgiver er i fuld gang med de indledende forberedelser til de kommende overenskomstforhandlinger primo 2020.

Overenskomsten er gældende for hele branchen, men kun HORESTA Arbejdsgivers medlemmer har indflydelse på indholdet, når overenskomsten snart skal genforhandles.

Derfor vil HORESTA gerne invitere medlemmer til møder i hele landet:

Region Syd & Region Midtjylland 7. okt. kl. 15.00-16.30, Best Western Plus Hotel Fredericia

Region Nordjylland 8. okt. kl. 11.00-12.30, Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Region Hovedstaden & Region Sjælland 10. okt., kl. 15.00-16.30, DGI Byen

Region Bornholm 11. okt. kl. 10.00 – 11.30, Hotel Balka Strand

På møderne drøfter vi åbent branchens forslag og ønsker til indholdet af den nye overenskomst, som skal genforhandles med virkning pr. den 1. marts 2020.

Dialogmødet er en rigtig god mulighed for, som medlem, at være med til at præge vores nye overenskomster, og vi håber, at rigtig mange af jer vil benytte sig af muligheden.

Det er af stor betydning for forhandlingerne, at du som medlem spiller ind med forslag til ændringer og justeringer af overenskomsten, og at vi får en aktiv dialog om hvilke overenskomstmæssige problemstillinger, der ses i den daglige drift, og som er vigtige at få med til forhandlingsbordet.

Husk skatten hvis I giver gavekort i julegave

Mange virksomheder vælger at give medarbejderne en gave i anledning af julen. Her er gavekort blandt favoritterne, når de ansatte pakker ud. Som arbejdsgiver skal man dog huske, at der skal betales skat, når valget falder på gavekortene.

Kritik: ”Overenskomstformuleringer er helt uacceptable”

I 2006 afsagde Menneskerettighedsdomstolen en afgørelse, der gjorde det klart, at de ansatte på danske arbejdspladser frit kan vælge, hvilken fagforening de vil være medlem af. Alligevel skriver danske virksomheder nu 13 år efter stadig under på overenskomster, hvor de forpligtiger deres ansatte til at være medlem af 3F og løbende overvåge, hvilken fagforening medarbejderne er medlem af. Det skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne