Ved at investere i at optimere din online markedsføring og synlighed kan der faktisk være penge at spare. Det kan nemlig være medvirkende til at nedbringe kommissionerne til de store bookingportaler.

Når HORESTA den 7. oktober på Best Western Plus Hotel Fredericia præsenterer den nye hotelanalyse Hotel Market Report, så er Thomas Holst, CTO hos Green.Click, blandt talerne.

Green.Click arbejder med optimering af online synlighed, og virksomheden ser det som et afgørende konkurrenceparameter i hotelbranchen. Thomas Holst og teamet fra Green.Click vil fortælle om, hvordan man som hotel kan sikre flere direkte bookinger og en bedre kundeoplevelse ved selv at stå for markedsføringen. Og måske endda ligefrem vinde markedsandele.

Få unik brancheindsigt på seminarer

HORESTA har i Hotel Market Report analyseret regnskaberne fra hoteller, kroer og konferencecentre, og set nærmere på tendenserne i omsætning, efterspørgsel og indtjening. Vi har ændret navnet af Normtalsanalysen til Hotel Market Report, da det denne gang kun er nøgletal for de danske hoteller.

HORESTA præsenterer de nye tal for hotelerhvervets udvikling, og i den anledning vil vi meget gerne invitere dig til vores seminarer:

Mandag, den 7. oktober hos Best Western Plus Hotel Fredericia, Fredericia kl. 9.00 – 13.30

Torsdag, den 10. oktober hos DGI-byen, København, kl. 9.00 – 13.30

Hotel Market Insights henvender sig til alle med interesse for hotelerhvervets udvikling, herunder leverandører, banker, revisorer, konsulenter, kommende iværksættere og ikke mindst branchens virksomheder.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Erfarne kræfter genåbner renoveret hotel

Hotellet havde stået lukket i flere måneder, inden det blev købt af en investor i sidste halvdel af 2023. Nu er nye forpagtere klar til at tage teten, efter en gennemgribende renovering.

Historisk hotel profiterer af tv-udsendelse

Hindsgavl Slot på det vestlige Fyn var sidste år med i en udsendelse på TV 2 om jul på slottet, og programmerne har betydet, at alle juleophold nu er booket hele to år ud i fremtiden.

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Log ind