Mange hoteller og restauranter mangler flere motiverede medarbejdere, der kan hjælpe med at give gæsterne gode oplevelser. Samtidig står alt for mange flygtninge og indvandrere i Danmark uden for arbejdsmarkedet. Men der findes løsninger til at matche disse ledige med virksomheder, der mangler hænder.

Den 21. oktober kan I komme til inspirationsseminar om, hvordan jeres virksomhed kan lave forløb for flygtninge og indvandrere, som er skræddersyet til at gøre dem til en succes i jeres forretning.

Mødet afholdes hos LO Region Hovedstaden.

På mødet kan I blandt andet høre Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye fortælle om regeringens ambitioner med få gruppen af ledige flygtninge og indvandrere i job, samt høre repræsentanter fra hhv. DFD, Salling Group og BC Hospitality Group fortælle, hvordan de hver især arbejder systematisk med opkvalificering og rekruttering af nye medarbejdere fra denne målgruppe.

Du kan tilmelde dig inspirationsseminaret her.

Vi ser frem til en spændende formiddag den 21. oktober.

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne