Mange hoteller og restauranter mangler flere motiverede medarbejdere, der kan hjælpe med at give gæsterne gode oplevelser. Samtidig står alt for mange flygtninge og indvandrere i Danmark uden for arbejdsmarkedet. Men der findes løsninger til at matche disse ledige med virksomheder, der mangler hænder.

Den 21. oktober kan I komme til inspirationsseminar om, hvordan jeres virksomhed kan lave forløb for flygtninge og indvandrere, som er skræddersyet til at gøre dem til en succes i jeres forretning.

Mødet afholdes hos LO Region Hovedstaden.

På mødet kan I blandt andet høre Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye fortælle om regeringens ambitioner med få gruppen af ledige flygtninge og indvandrere i job, samt høre repræsentanter fra hhv. DFD, Salling Group og BC Hospitality Group fortælle, hvordan de hver især arbejder systematisk med opkvalificering og rekruttering af nye medarbejdere fra denne målgruppe.

Du kan tilmelde dig inspirationsseminaret her.

Vi ser frem til en spændende formiddag den 21. oktober.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne