Mange hoteller og restauranter mangler flere motiverede medarbejdere, der kan hjælpe med at give gæsterne gode oplevelser. Samtidig står alt for mange flygtninge og indvandrere i Danmark uden for arbejdsmarkedet. Men der findes løsninger til at matche disse ledige med virksomheder, der mangler hænder.

Den 21. oktober kan I komme til inspirationsseminar om, hvordan jeres virksomhed kan lave forløb for flygtninge og indvandrere, som er skræddersyet til at gøre dem til en succes i jeres forretning.

Mødet afholdes hos LO Region Hovedstaden.

På mødet kan I blandt andet høre Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye fortælle om regeringens ambitioner med få gruppen af ledige flygtninge og indvandrere i job, samt høre repræsentanter fra hhv. DFD, Salling Group og BC Hospitality Group fortælle, hvordan de hver især arbejder systematisk med opkvalificering og rekruttering af nye medarbejdere fra denne målgruppe.

Du kan tilmelde dig inspirationsseminaret her.

Vi ser frem til en spændende formiddag den 21. oktober.

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind