Mange hoteller og restauranter mangler flere motiverede medarbejdere, der kan hjælpe med at give gæsterne gode oplevelser. Samtidig står alt for mange flygtninge og indvandrere i Danmark uden for arbejdsmarkedet. Men der findes løsninger til at matche disse ledige med virksomheder, der mangler hænder.

Den 21. oktober kan I komme til inspirationsseminar om, hvordan jeres virksomhed kan lave forløb for flygtninge og indvandrere, som er skræddersyet til at gøre dem til en succes i jeres forretning.

Mødet afholdes hos LO Region Hovedstaden.

På mødet kan I blandt andet høre Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye fortælle om regeringens ambitioner med få gruppen af ledige flygtninge og indvandrere i job, samt høre repræsentanter fra hhv. DFD, Salling Group og BC Hospitality Group fortælle, hvordan de hver især arbejder systematisk med opkvalificering og rekruttering af nye medarbejdere fra denne målgruppe.

Du kan tilmelde dig inspirationsseminaret her.

Vi ser frem til en spændende formiddag den 21. oktober.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne