HORESTAs Hotel Market Report er den mest dybdegående analyse af de danske hotellers økonomi, og der er nu åbent for forudbestillinger.

Forudbestil Hotel Market Report på shop.horesta.dk

HORESTA har analyseret regnskabstal fra flere end 200 hoteller og inddelt dem i forskellige kategorier efter størrelse, beliggenhed og koncept. For hver hotelkategori kan du se en lang række nøgletal for både omsætning, omkostninger og indtjening.

Driver du hotel, giver de detaljerede nøgletal dig en pejling på, hvordan du klarer dig sammenlignet med lignende virksomheder i branchen, og hvor der eventuelt er optimeringsmuligheder i din drift.

Hotel Market Report er et uundværligt værktøj for dig, der til daglig arbejder med økonomi og ledelse i hotelbranchen eller for dig, som er i gang med at etablere ny virksomhed. Analysen anvendes desuden flittigt af revisorer, konsulenter og leverandører til branchen.

Unik indsigt

HORESTA præsenterede konklusionerne i sidste uge ved seminarer i både Fredericia og i København, og her var der også tre eksterne talere på programmet. Las Olsen, cheføkonom i Danske Bank, gav en temperaturmåling på dansk økonomi og dennes udsigter. Pieter van Tilburg, grundlægger af hotelkæden CityHub, gav indsigt i, hvorfor kæden netop nu vælger at gøre entré på det danske marked. Desuden var Leif Kristen Olsen, VP, Area Manager, Norway, Denmark and Sweden, fra hotelinvestoren Pandox mødt op for at fortælle om, hvad der karakteriserer det danske marked, samt hvilke megatrends de holdte øje med i disse år.

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Log ind