Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

De vil sammen gøre det muligt for kunderne at udforske deres aner helt tæt på. Derfor introducerer de nu “Heritage Vacation”, som er en rejse, der er tilpasset turistens unikke DNA-resultater. Når kunderne får svar på deres DNA-test fra 23andme, har de nu mulighed for at klikke igennem deres forfædres oprindelseslande og finde Airbnb huse og oplevelser, der passer til deres resultater.

(artiklen fortsætter under billedet)

Har man eksempelvis brasilianske aner, så er det muligt at finde oplevelser på Airbnb, hvor det er muligt at lære om den nationale kampsport capoeira. Eller har man italienske aner? Så kan den rejsende opleve, hvordan man laver den perfekte pizza i Napoli.

Muligheder/perspektivering:

- Hvilke ydelser kan jeres virksomhed levere, der skaber en dansk genklang?

- Hvordan kan du imødekomme ønsket for danskhed, enten til DNA-rejsende eller til rejsende der ønsker at se det autentiske Danmark, og ikke bare den levende brochure.

- Hvilken anden nationalitet kan du specifikt tiltrække med dit produkt?

Læs mere:


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab arbejdet med turisme og oplevelsesøkonomi. De har bl.a. kortlagt fremtidens møde- og konferenceformater med Inspiring Denmark, udviklet hoteloplevelser med Radisson BLU, leveret koncepter til oplevelsesparker som KRAFT i Ringkøbing, faciliteret en sammensmeltning af gastronomi og 3D-print med Malling og Schmidt, udviklet stedsbundne signaturoplevelser i ni sønderjyske byer, samarbejdet med VisitDenmark om digital gæsteservice og meget, meget mere.
De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

Log ind