Hvordan klarer de forskellige segmenter af det danske hotelerhverv sig egentligt? HORESTA giver på torsdag svaret, når konklusionerne fra organisationens nye Hotel Market Report præsenteres i DGI Byen. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Torsdag, den 10. oktober hos DGI-byen, København, kl. 9.00 – 13.30

Alle deltagere på seminarerne Hotel Market Insights får en version af HORESTAs nye hotelanalyse, Hotel Market Report. Rapporten har analyseret regnskaberne fra hoteller, kroer og konferencecentre, og set nærmere på tendenserne i omsætning, efterspørgsel og indtjening. HORESTA har ændret navnet af Normtalsanalysen til Hotel Market Report, da det denne gang kun er nøgletal for de danske hoteller.

Hotel Market Insights henvender sig til alle med interesse for hotelerhvervets udvikling, herunder leverandører, banker, revisorer, konsulenter, kommende iværksættere og ikke mindst branchens virksomheder.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Log ind