Pr. 1. september 2019 blev der taget hul på ”fryseåret” i den nye ferielov. Det betyder, at ferie, som optjenes i perioden 1. september 2019 til 31. august 2020, ikke må udbetales til medarbejderen. Den nye ferielov bestemmer, at disse feriepenge skal ”indefryses”.

For virksomheder som indbetaler feriepenge til Feriefonden, sørger Feriefonden for indefrysning af de indbetalte feriepenge til den statslige, nyoprettede fond: ”Lønmodtagernes Fond for Tilgodehavende Feriemidler” (LFTF). Udbetaling fra denne fond kan først ske, når lønmodtagerne forlader arbejdsmarkedet.

HORESTA afholder endnu et gå-hjem-møde om den nye ferielov den 23. oktober i HORESTA, hvor I kan blive skarpere på de nye regler. Du kan tilmelde dig her.

HORESTA-medlemmer kan kontakte HORESTA for nærmere rådgivning om overgangen til den nye ferielov ved at ringe til HORESTAs juridiske callcenter på 35 24 80 40.

For yderligere information kontakt:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Kom til dialogmøder og deltag i debatten om ny overenskomst

HORESTA Arbejdsgiver er i fuld gang med de indledende forberedelser til de kommende overenskomstforhandlinger primo 2020. Jeres virksomhed har mulighed for at præge erhvervets nye overenskomster, og HORESTA inviterer til dialogmøder i hele landet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne