I mandags lancerede HORESTA og 3F brandingkampagnen ’Hospitality Career’. Formålet er at få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse inden for og gøre karriere i hotel- og restauranterhvervet. En del af kampagnen sker i samarbejde med unge influencere, der på sociale medier har flere 100.000 følgere. Og kampagnen er kommet fantastisk fra start.

Influenceren Jaxstyle har lavet en video, hvor han prøver kræfter med tjener- og kokkefaget hos Brdr. Price. Her lærer han om service, borddækning, værtsskab - og om hygiejne, råvarer og madlavning m.m. Jaxstyle går til det med en masse energi og en stor portion humor.

Videoen er i sine første dage kommet i top 3 over mest sete videoer i Danmark lige nu. Dermed har flere end 45.000 seere allerede fået indblik i, hvad tjener- og kokkefaget har at byde på - såsom engagement, skyhøj faglighed, fællesskab - og ikke mindst så viser filmen, hvor sjovt det kan være at vælge en karriere i vores erhverv.

Hospitality Career

Følg med på kampagnens Facebook-side og Instagram-profil, hvor 14 ambassadører fra erhvervet blandt andet fortæller om deres hverdag i branchen.

Se mere på Facebook-siden her. Husk at "Synes godt om" og "Følg" - det har over 500 andre allerede gjort.

Vil du bakke op om kampagnen og følge den på Instagram, finder du den her: hospitalitycareer.dk.

Kampagnen har også sin egen hjemmeside, hospitalitycareer.dk.

Derudover er der lavet en række kampagnevideoer, som vil blive distribueret på de sociale medier og også vil blive vist i vores nyhedsbrev.

Log ind