Når hotelkæden InterContinental Hotels Group hver dag reder senge på 855.000 værelser verden over, er kæden meget bevidste om, hvordan de sikrer den mest ansvarlige og bæredygtige drift. I spidsen for dette arbejde står Catherine Dolton, Vice President Global Corporate Responsibility hos InterContinental Hotels Group.

På HORESTA Årsdag torsdag den 14. november kl. 9.00 til 16.00 i Tivoli Congress Center vil hun give indsigt i virksomhedens initiativer på den grønne dagsorden og give sit syn på, hvor bæredygtighed bevæger sig hen i vores erhverv.

Tilmeld dig Årsdagen her.

Se en video med Catherine Dolton her.

Om Årsdagen

HORESTA Årsdag 2019 stiller skarpt på nye veje til styrket forretning, hvor FN’s Verdensmål går hånd i hånd med bedre service, innovative gæsteoplevelser og øget bundlinje.

Det er med stor fornøjelse du inviteres med på rejsen - så tag en dag ud og lad dig udfordre og inspirere af topledere & keynote speakers fra ind- og udland, netværk med kollegaerne i branchen og deltag i Årsdagen ’Creating SusDANEable Change’.

Årets branchefest

Vi runder som altid årsdagen af med et brag af en branchefest. Nyd en fantastisk middag, underholdning, live musik og dans. Tag ledergruppen, din kollega eller måske en samarbejdspartner med til en festlig aften, som begynder med musik & velkomstdrink kl. 18.30.

Vi glæder os til at se dig til en forrygende dag og en festlig aften!

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Log ind