HORESTAs Årsdag er ensbetydende med talere fra ind- og udland, men det er ikke eneste sted, hvor man som deltager kan hente inspiration. Hele forhallen på Tivoli Hotel & Congress Center var nemlig fyldt med stande, hvor interessenter og leverandører til erhvervet stod klar til at dele ud af deres viden.
Tilsammen giver både community pavilionen og dagsprogrammet en fantastisk dag, fortæller Martin Haugaard, adm. direktør, Simply Cooking.

”Jeg har deltaget de sidste fire år, og det er bare blevet bedre og bedre. Så mine forventninger har været rigtig høje, og de er blevet indfriet. Jeg har taget med mig, at der er en stor forandring i gang blandt forbrugerne og unge, og til hvilken arbejdsplads man er, og hvordan man tænker bæredygtighed ind”, uddyber han.

Han bakkes op af Flemming Jakobsen, hoteldirektør på Hotel Vejlefjord.

”Hvis man har mulighed for det, så synes jeg, at man skal deltage på HORESTA Årsdag. Dagen er altid præget af fuld professionalisme, og det er altid aktuelle indslag. Man får altid en masse med herfra. Og i pauserne kan man allerede begynde at diskutere med kollegerne, hvad man synes om de enkelte indslag”, fortæller han.

Kurhotel Skodsborgs CEO, Susanne Åberg, havde inviteret hele ledergruppen med, og hun uddyber her hvorfor.

 

Se også vores video fra i fredags med talerne her.

Log ind